Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Unfriendly service and can't even visit to book a lunch!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 12 websites mere!
Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa
Vurderet som nr. 6 ud af 131 hoteller i San Carlos de Bariloche
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 24. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Service
3  Tak, Wytham
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LlaoLlaoHotel, Public Relations Manager hos Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (2.242)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

399-403 af 2.243 anmeldelser

Anmeldt 22. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Splurge on a Deluxe Lake Moreno Suite or at the very least request a room in the new section.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SMPClearwater_FL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LlaoLlaoHotel, Public Relations Manager hos Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. november 2012
Google Oversæt

Overnattede: November 2012, rejste som par
1  Tak, neenstyr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LlaoLlaoHotel, Public Relations Manager hos Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The Moreno wing is a MUST. New rooms with a balcony and view of the lake and mountains.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, fitti18
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LlaoLlaoHotel, Public Relations Manager hos Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Mayve boom through an agency - I can't believe everyone pays the high rack rates
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LeBristolUK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LlaoLlaoHotel, Public Relations Manager hos Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i San Carlos de Bariloche
13.6 km væk
Charming Luxury Lodge & Private Spa
Charming Luxury Lodge & Private ...
Nr. 2 af 131 i San Carlos de Bariloche
1.623 anmeldelser
19.3 km væk
Alma del Lago Suites & Spa
Alma del Lago Suites & Spa
Nr. 12 af 131 i San Carlos de Bariloche
1.011 anmeldelser
13.8 km væk
Catalonia Sur Aparts & Spa
Catalonia Sur Aparts & Spa
Nr. 7 af 131 i San Carlos de Bariloche
309 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4.2 km væk
Peninsula Petit Hotel
Peninsula Petit Hotel
Nr. 1 af 131 i San Carlos de Bariloche
975 anmeldelser
13.9 km væk
Lirolay Suites
Lirolay Suites
Nr. 4 af 131 i San Carlos de Bariloche
676 anmeldelser
10.2 km væk
El Casco Art Hotel
El Casco Art Hotel
Nr. 10 af 131 i San Carlos de Bariloche
423 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa

Adresse: Av. Ezequiel Bustillo km 25, San Carlos de Bariloche R8409ALN, Argentina
Beliggenhed: Argentina > Patagonia > Province of Rio Negro > San Carlos de Bariloche
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 forretningshotel i San Carlos de Bariloche
Nr. 3 spahotel i San Carlos de Bariloche
Nr. 3 luksushotel i San Carlos de Bariloche
Nr. 5 romantisk hotel i San Carlos de Bariloche
Nr. 7 familiehotel i San Carlos de Bariloche
Prisområde: 1.541 kr.-3.815 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa 5*
Antal værelser: 205
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Llao Llao Hotel and Resort, Golf-Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Llao Llao Hotel And Resort, Golf San Carlos De Bariloche
Llao Hotel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering