Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Noche.. de viaje..”
Anmeldelse af Hotel Abadia

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Hotel Abadia
Vurderet som nr. 8 ud af 10 hoteller i Gualeguaychu
Anmeldt 26. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste med familie
Tak, german.mizawak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (43)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 43 anmeldelser

Anmeldt 28. marts 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, IngridM2002
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
Tak, Diego R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, deblis08
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. december 2016
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste med familie
Tak, Camila R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Gualeguaychu
0.2 km væk
Hotel Berlin
Hotel Berlin
Nr. 3 af 10 i Gualeguaychu
115 anmeldelser
0.8 km væk
Hotel Puerto Sol
Hotel Puerto Sol
Nr. 4 af 10 i Gualeguaychu
47 anmeldelser
0.2 km væk
Viedma Hotel
Viedma Hotel
Nr. 5 af 10 i Gualeguaychu
24 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.2 km væk
Guayra Hotel & Spa
Guayra Hotel & Spa
Nr. 1 af 10 i Gualeguaychu
536 anmeldelser
9.5 km væk
El Tague Hotel
El Tague Hotel
Nr. 1 af 20 i Gualeguaychu
48 anmeldelser
8.8 km væk
Termas de Guaychu
Termas de Guaychu
Nr. 2 af 62 i Gualeguaychu
143 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Abadia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Abadia

Adresse: Calle San Martin 588, Gualeguaychu E2822ADH, Argentina
Beliggenhed: Argentina > Litoral > Province of Entre Rios > Gualeguaychu
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 8 ud af 10 hoteller i Gualeguaychu
Prisområde: 259 kr.-430 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 22
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Abadia. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering