Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel de paso”
Anmeldelse af Hotel Abadia

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Hotel Abadia
Vurderet som nr. 7 ud af 10 hoteller i Gualeguaychu
Anmeldt 31. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
Tak, Diego R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 44 anmeldelser

Anmeldt 2. januar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, deblis08
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. december 2016
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste med familie
Tak, Camila R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. december 2016
Google Oversæt

Værelsestip: todas las habitaciones sencillas y comodas!!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, ariel r
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2016, rejste med familie
3  Tak, Eliana R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Gualeguaychu
0,2 km væk
Hotel Berlin
Hotel Berlin
Nr. 3 af 10 i Gualeguaychu
116 anmeldelser
0,1 km væk
Viedma Hotel
Viedma Hotel
Nr. 5 af 10 i Gualeguaychu
25 anmeldelser
0,8 km væk
Hotel Puerto Sol
Hotel Puerto Sol
Nr. 4 af 10 i Gualeguaychu
48 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
46,9 km væk
Hostel Buddha
Hostel Buddha
Nr. 21 af 63 i Gualeguaychu
10 anmeldelser
1,2 km væk
Guayra Hotel & Spa
Guayra Hotel & Spa
Nr. 1 af 10 i Gualeguaychu
542 anmeldelser
0,5 km væk
Hostel Gualeguaychu
Hostel Gualeguaychu
Nr. 32 af 63 i Gualeguaychu
13 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Abadia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Abadia

Adresse: Calle San Martin 588, Gualeguaychu E2822ADH, Argentina
Beliggenhed: Argentina > Litoral > Province of Entre Rios > Gualeguaychu
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 7 ud af 10 hoteller i Gualeguaychu
Prisområde: 284 kr.-537 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 22
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Abadia. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering