Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Muy buen lugar para descansar”
Anmeldelse af Posada La Candela

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Posada La Candela
Vurderet som nr. 63 ud af 137 specialiseret indkvartering i Merlo
Anmeldt 22. juli 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, gramos_dot
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 22 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste som par
Tak, Lorena S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Todos los cuartos, tienen vista a las sierras.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, 312741Nam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. december 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2015, rejste med familie
Tak, hernan v
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Franco Nicolas C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Merlo
3,8 km væk
Hotel Colores
Hotel Colores
Nr. 9 af 22 i Merlo
34 anmeldelser
3,1 km væk
Terrazas del Rincon
Terrazas del Rincon
Nr. 11 af 22 i Merlo
64 anmeldelser
1,3 km væk
Tata Inti
Tata Inti
Nr. 19 af 137 i Merlo
49 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,6 km væk
Hosteria Barrancas del Sol
3,7 km væk
Posada Los Antiguos
Posada Los Antiguos
Nr. 3 af 44 i Merlo
88 anmeldelser
1,1 km væk
Hosteria Lauquen Pilmaiquen
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Posada La Candela? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Posada La Candela

Adresse: Poeta Conti Sur y Cerro de las Lajas, Merlo 02656, Argentina
Beliggenhed: Argentina > Cuyo > Province of San Luis > Merlo
Hotelstil:
Vurderet som nr. 63 ud af 137 specialiseret indkvartering i Merlo
Prisområde: 372 kr.-618 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 6
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Posada La Candela. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering