Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bonito lugar ”
Anmeldelse af Frontera Sur

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Miramar
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Frontera Sur
Vurderet som nr. 2 ud af 21 specialiseret indkvartering i Miramar
Anmeldt 2. september 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016
Tak, magasur
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

6-10 af 28 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2016
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2016
1  Tak, Juan Pablo E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. marts 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Las habitciones de primer piso muy buena vista al mar y bosque.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, sanlupe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2016
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016
1  Tak, Carlos Alberto I
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016, rejste med familie
1  Tak, Judith K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Miramar
3,9 km væk
Carolina Hotel & Spa
Carolina Hotel & Spa
Nr. 3 af 10 i Miramar
55 anmeldelser
3,8 km væk
Costa Remanso
Costa Remanso
Nr. 2 af 10 i Miramar
151 anmeldelser
3,4 km væk
Danieli Hotel
Danieli Hotel
Nr. 6 af 10 i Miramar
29 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,5 km væk
Alto Miramar Resort & Spa
5,3 km væk
La posada del Mar Miramar
4 km væk
Cabanas Refugio de Mar
Cabanas Refugio de Mar
Nr. 1 af 21 i Miramar
52 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Frontera Sur? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Frontera Sur

Adresse: | Al final del Camino Costanero, sobre el Medano Grande, Miramar 7607, Argentina
Beliggenhed: Argentina > Central Argentina > Province of Buenos Aires > Miramar
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 21 specialiseret indkvartering i Miramar
Antal værelser: 8

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering