Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.346)
Filtrer anmeldelser
3.346 resultater
Medlemsvurdering
1.985
1.022
266
45
28
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.985
1.022
266
45
28
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.346 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2016 fra mobile enheder

Vi har boet her 1 uge og det er dejlige værelser, dejlige omgivelser og personalemaden er vi noget skuffet over!
Vi havde bestilt et handicap venligt værelse da min mand er kørestolsbruger men det er IKKE handicapvenligt. Byen er heller ikke egnet til kørestol da det er brosten næsten overalt.

Overnattede: juli 2016, rejste som par
Tak, BirgitteL98
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Real_Hotels_Group, Gerente hos Real Marina Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. august 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you so much for your review, especially for your kind comments, which were really appreciated.
We regret that your stay at our Hotel did not entirely correspond to your expectations and would like to thank you for your constructive comments and feedback.
Please be assured that your comments will be taken into consideration and that we will do our utmost to improve wherever we can, although we must inform you that our handicap rooms have all the requirements by Portuguese law.
Thank you so much for your review and we look forward to welcoming you again, hopefully soon.
Kind regards,

Karine Brites
Hotel Manager
Real Marina Hotel & Spa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. april 2015

Hotellet er godt nok femstjernet, men ikke overfint. Ikke alle klæder om til hverken morgen mad eller middagen.
Det ligger dejligt fredeligt og tæt på en del af den gamle del af Olhao. Der er mange restauranter, tæt på.
Dejlige lyse værelser, rent.

Værelsestip: Ud til vandet
  • Overnattede: april 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, JetteV20142014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteis_Real_Alg, Gerente hos Real Marina Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. maj 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave us your review concerning your stay at our Hotel.

We’re glad to know that you had an enjoyable stay with us, and that you enjoyed our lovely town of Olhão.

We look forward to welcoming you again, hopefully soon, at the Real Marina Hotel & Spa.

Kind regards,

Nuno Salvador
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. april 2015

Vi besøgte dette dejlige 5 stjernet hotel i 2015, hvorfor vi igen igen i år følte behov for at gense det og Algarve en gang til. Men desværre må vi sige, at de er faldet lidt af på den.
5 stjerner er en stjerne for meget! Receptionen er bemandet med folk, der kigger ned i bordet når man kommer forbi - kun få hilser. Ligeså er baren på hotellet bemandet af folk, der alene er der for pengenes skyld føler man! Lidt ØV, når vi tænker på den betjening og service vi fik i april 2013!
Wi-Fi fungerede ikke på værelset som lovet!!

I øvrigt havde vi aftalt med hotellet at blive afhentet i lufthavnen, hvilket vi også blev, men blev kørt til deres søsterhotel i Albufeirra i stedet! Betøæd en forsinkelse på ankomst på 1 1/2 time :(

Værelsestip: Husk at få havudsigt og i højre side af hotellet, da solen er der fra middag til aften :)
  • Overnattede: april 2015, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, 51Moliere
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteis_Real_Alg, Gerente hos Real Marina Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. maj 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave us your review, as it will be quite helpful to continuously improve our service quality.

We regret that your second stay with us was not as great as the first. We’re also sorry to learn that you feel that we do not deserve our 5-star rating no longer, since the feedback we receive is usually extremely positive with many guests praising the helpfulness of our team and our service quality. However, we would like to let you know that we will do our utmost to improve all of the aspects mentioned.

We hope that in spite these issues, we have the honor of welcoming you again a third time, at the Real Marina Hotel & Spa.

Kind regards,

Nuno Salvador
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. april 2013

Boede på dette 5 stjernede hotel i 1 uge. Kan kun sige positive ting om hotellet. Billigt i f.t. kvalitet. Det særlige er også, at man bor i luksuriøse omgivelser på hotellet, for derefter at gå ud til en fattig fiskerby ved havnen. Længere oppe i byen, som trods alt huser 45.000 indbyggere, er der mere ordnede forhold.

Værelsestip: Husk at man skal bestille et værelse med havudsigt - ellers er det trist at sidde på værelset og se nogle boligblokke overfor, hvad vi heldivis ikke gjorde!
  • Overnattede: april 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 51Moliere
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteis_Real_Alg, Manager hos Real Marina Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juni 2013

Kære gæst

Desværre har vi ikke taler perfekt dansk og måtte derfor bruge en oversættelse program for vores svar, men vi håber, at det stadig giver mening.

Vi er meget glade for, at du har nydt hvert eneste aspekt af dit ophold hos os.

Tak så meget for at have forladt din feedback på dette websted, og vi håber, at vi vil være i stand til at byde dig velkommen tilbage snart for en anden perfekte ophold på Real Marina Hotel & SPA.

Venlig hilsen


Jorge Teixeira
Manager
Real Marina

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. juni 2011

Hotellet er splinternyt (bygget 2010) og der er en rigtig god service overalt med et yderst venligt perrsonale. Poolområdet er flot med fantastisk udsigt over havet. Værelserne er store og der er alt i faciliteter. Alt er skinnende rent. Morgenbuffeten er udmærket, med meget frisk frugt og gratis cava. Prisniveau i restauarnt og bar er lidt højt - men der findes masser af gode restauranter lige i nærheden. Alt i alt et perfekt hotel i en hyggelig by ! Vi vil helt sikker tilbage dertil.

  • Overnattede: juni 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Christianda
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteis_Real_Alg, General Manager hos Real Marina Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. juni 2011

Kære gæst,

Mange tak for gennemgangen. Vi er meget glade for, at du har haft et behageligt ophold på Real Marina Hotel & SPA og virkelig værdsat din slags kommentarer, især dem med hensyn til service, der ydes af vores team.
Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Real Marina og forsikre Dem om, at vi vil gøre vores yderste for at gøre dit næste ophold så behageligt som din sidste.
venlig hilsen

Jorge Teixeira
Hotel manager
Real Marina

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser