Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.533)
Filtrer anmeldelser
1.533 resultater
Medlemsvurdering
788
560
120
38
27
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
788
560
120
38
27
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.533 anmeldelser
Anmeldt 22. december 2017 fra mobile enheder

På en rundtur på Bali boede vi 2 døgn på Rama - og det var en fin oplevelse fra start til slut. Super beliggenhed ud til havet, fine værelser, dejlig swimmingpool og rigeligt med solsenge. Restauranten. Kan kun anbefales. Morgenbuffetten var excellent, den bedste på vores rundrejse.
Hotellet ligger 1-2 km udenfor Candidasa. En hyggelig gåtur dertil med små butikker og restauranter. Både hotel og sted kan stærkt anbefales.

Overnattede: oktober 2017, rejste som par
Tak, Hans A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2017

Et ophold på hotellet var en dejlig oplevelse, flotte værelser og badeværelser i mega størrelse - beliggenhed flot, hvor stenløverne passede på os. Dejlig udendørs terrasse. Svimmingpools i to udgaver med og uden salt.

  • Overnattede: oktober 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, 111212jensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017 fra mobile enheder

Lækkert og dejlig rent hotel. Meget imødekommende og ønsker at gøre opholdet så perfekt som muligt.
Dejlig restaurant med udsigt over vandet.
Ikke så turistet område men hyggeligt.
Trods beliggenhed er det billigt at hyre en chauffør som kender området og kan fortælle om området.

Overnattede: august 2017, rejste som par
Tak, Solvejg A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 fra mobile enheder

Min familie og jeg (to voksne og to teenagere) boede her fra den 23. - 26.7

Vi havde bestilt to supervisor rooms og fik to ret forskellige værelser, hvad størrelsen angik. Det værelse min mand og jeg fik (216) havde en dejlig størrelse, men det til vores unge mennesker (221) var meget småt.

Det er små hytter beliggende i en dejlig have og meget tæt på poolen. Det var et skønt område med masser af solsenge og parasoller, samt swing beds. Håndklæder udleveredes ved poolen og servering ved liggestolene blev tilbudt regelmæssigt.
Vi spiste den ene aften i restauranten og fik rigtig lækkert mad, men ret dyrt selv efter resort forhold.
Der findes flere skønne spise steder tæt på hotellet med autentisk balinesisk mad - se særskilte anmeldelser, jeg har lavet.

Jeg var på en gratis trekking tur den ene morgen med en ansat fra hotellet. En dejlig tur, der gik ud i rismarkerne, forbi en kaffeplantage og videre op forbi det lokale tempel. Kan varmt anbefales.

Personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Smukke blomster dekorationer rundt omkring på hotellet.

Vi havde nogle problemer ved vores afrejse pga manglende afhentning samt forvirring omkring vores færge reservation, og der fik vi hurtig og meget professionel hjælp fra en af kvinderne i receptionen. En STOR tak til HENDE og hotellets unge chauffør for deres hjælp, der gjorde, vi nåede vores færge til Gili Air

Hotellet hat et skønt fitness rum, der er med glasfacader, som gør at du kan nyde den smukke have, som det er beliggende i.

Et dejligt hotel til nogle dages afslapning

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, Lone B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2017

Boede der kun en nat, men fik tildelt en suite med både stue og køkken.
Meget smagfuldt, og en fin oplevelse.
Havde dog problem med at køle "lejligheden ned".
Hotellet har en fantastisk beliggenhed, lige til havet, men der er ikke badestrand.

  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Anne Nistrup S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sudewi K, Manager hos Rama Candidasa Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. april 2017
Google Oversæt

Dear Anne,

Thank You for your lovely feedback reviewing our suite room with the balcony and the living room along with the location just right by the sea.
Me and my team are so happy to read that overall you had a very fine experience and very tasteful holiday with us and we do apologize for the Aircond quality which is sometime happened when the humidity out side is high.
We all looking forward to have you again in your Balinese home at Rama Candidasa on your future holiday.

Warm Regards
Dewi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser