Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!! ”
Anmeldelse af Vincent's Restaurant

Vincent's Restaurant
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Europæisk, Indonesisk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Særlige lejligheder, Forretningsmøder, Lokalt køkken, Romantisk, Barhygge, Familier med børn
Spisemuligheder: Frokost, Aftensmad, Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 31. juli 2017 fra mobile enheder

Everything​ was incredible, such a good price and service. The food was the best i have had in such a long time!

Alt her var bare fantastisk, vi fik både steak, and, fisk, og de bedste desserter længe. Kan kun anbefale det.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Taniasini V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.331)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.331 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2017 fra mobile enheder

Skønne omgivelser, dejlig Frank Sinatra i højtalere , opmærksomme og hjælpsomme tjenere, ej at forglemme en rigtig lækker middag. Absolut et af de bedste steder vi har været på Bali.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Nivi A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017

Vi spiste her to gange mens vi var i Candidasa. Skøn mad, skøn stemning, dejlig jazz i højtalerne i gårdhaven. Vi vil på det varmeste anbefale stedet-

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Travelfamily_DK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017 fra mobile enheder

Lækkert lækkert lækkert!!!, go og billig mad for enhver smag. Også europæisk mad. Super stemning, man kan sidde ude i haven og inde i restauranten.
Flinke tjenere , måske en go idé at bestille bord da stedet er meget populært .

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Maria Øster J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2017 fra mobile enheder

Der var lækker jazz-musik på Vincent's, som er opkaldt efter den nok så berømte hollandske maler. Det er også hollændere der ejer stedet.
Der var fuldt hus, og vi kunne kun få et bord i en time i deres meget stemningsfulde have. Desserten måtte vi indtage i baren.
Maden var fremragende og servicen i top.
Det er nødvendigt at bestille bord, når der er live musik.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, BKC2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Vincent's Restaurant, kiggede også på

Candidasa, Karangasem
Candidasa, Karangasem
 

Har du været i Vincent's Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering