Hotel Spier, er det mest ekstravagante hotel jeg har oplevet!
Af et luksushotel er det billigt at være, og nedenfor kan du læse hvorfor jeg synes det billigt af et luksushotel at være.
Deres smukke beliggenhed i naturen, og genskabelsen af den historiske natur, overgås kun af deres personales høflighed.
Værelserne i stueetage er udstyret med fælleshave+minipool, der er også en stor fælles pool ved restaurenten, en spa ovenpå den og nogen lækre fælles lounge faciliteter, med masser af håndværk, som de lokale også sælger på markedspladsen udenfor på en af gåruterne :) .
Hotel Spier har en "dagpleje/børnehave" som har stort udeareal tilkoblet lokalerne, hvor der er legeplads og fugttræer, som børnene kan spise af.
De har planlagt skema for hver dag, så forældrene kan se med i hvad børnene har fået planlagt for dagen - hvis man benytter tilbuddet.
Hotel Spier har en fantastisk betjening og overdådig mad i restaurenten, ja alle restaurenterne!
De råder over store naturområder, og har en utrolig historie bag området og bygningerne.
Der er smukke lokaler til konferencer også, kunstlokaler og en animal-recues fonudation har fået lov at bosidde noget af området, så der er også en superb mulighed for gæsterne at se arbejdet med truet dyr og redningsdyr.
Deres haveområder er udsøgt arkitetueret, med floden og planen for at inføre og beplante området med native planter, i overensstemmelse med miljøet, kan du få smukke vandreture i området.
Deres principper om genbrug af "skrald", bringer pointen frem i "en mands skrald, er en anden mands guld".
Der er også aktiviteter for voksne og hele familie, og ture til famene der leverer råvare til maden.Vi fik enda lov at smage "ko-tunge" da vi spurgte til det (traditionel mad, udenfor menukortet) - og den smagte utroligt lækkert - det viser bare hvor kompetente de er i køkkenet også, idet jeg normalt er ret kræsen i mine madvalg <3
Glæder mig til at kom igen i fremtiden, og se alt havearbejde være fuldført <3
Jeg har ALDRIG været mere tilfreds med et ophold!
1.773