Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great deal and superb staff”
Anmeldelse af Parliament Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Parliament Hotel
Vurderet som nr. 40 ud af 110 hoteller i Cape Towns centrum
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 13. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, brazilianadvisor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
acarpanese, General Manager hos Parliament Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. august 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (606)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

427-431 af 606 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Belinda_Bothma
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Nicholas6
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. maj 2012
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2012, rejste med familie
1  Tak, neelypeely
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, tuaski
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Cape Towns centrum
0,4 km væk
Holiday Inn Express Cape Town City Centre
Holiday Inn Express Cape Town Ci...
Nr. 50 af 110 i Cape Towns centrum
833 anmeldelser
0,6 km væk
Long Street Boutique Hotel
Long Street Boutique Hotel
Nr. 34 af 110 i Cape Towns centrum
226 anmeldelser
1 km væk
Hippo Boutique Hotel
Hippo Boutique Hotel
Nr. 57 af 110 i Cape Towns centrum
381 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,8 km væk
Hotel on St Georges
Hotel on St Georges
Nr. 76 af 110 i Cape Towns centrum
472 anmeldelser
1 km væk
Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore
Park Inn by Radisson Cape Town F...
Nr. 48 af 110 i Cape Towns centrum
877 anmeldelser
0,3 km væk
Cape Diamond Hotel
Cape Diamond Hotel
Nr. 75 af 110 i Cape Towns centrum
278 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Parliament Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Parliament Hotel

Adresse: 9 Barrack Street | Cbd, Cape Towns centrum 8001, Sydafrika
Beliggenhed: Sydafrika > Western Cape > Kapstaden > Cape Towns centrum
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Nr. 2 bedste lavprishotel i Cape Towns centrum
Nr. 36 romantisk hotel i Cape Towns centrum
Nr. 43 forretningshotel i Cape Towns centrum
Prisområde: 424 kr.-715 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Parliament Hotel 3*
Antal værelser: 27
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Parliament Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Parliament Hotel Cape Town

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering