Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Paradies im Kleinformat”
Anmeldelse af aha Casa do Sol

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
aha Casa do Sol
Vurderet som nr. 8 ud af 12 hoteller i Hazyview
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 8. marts 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Armin L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (323)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

294-298 af 323 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, costcla
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Anja Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Malvis00
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. december 2012
Google Oversæt

Overnattede: December 2012, rejste som par
Tak, Gianluigi G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Hazyview
4,7 km væk
Hippo Hollow Country Estate
4,2 km væk
Protea Hotel by Marriott Hazyview
5 km væk
Hotel Numbi & Garden Suites
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,5 km væk
Perry's Bridge Hollow
Perry's Bridge Hollow
Nr. 1 af 12 i Hazyview
419 anmeldelser
1,9 km væk
Summerfields Rose Retreat & Spa
27,5 km væk
Graskop Hotel
Graskop Hotel
Nr. 1 af 2 i Graskop
625 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i aha Casa do Sol? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om aha Casa do Sol

Adresse: R536 Sabie Road, Hazyview 1242, Sydafrika
Beliggenhed: Sydafrika > Mpumalanga > Hazyview
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 5 luksushotel i Hazyview
Nr. 5 spahotel i Hazyview
Nr. 5 familiehotel i Hazyview
Prisområde: 481 kr.-1.058 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — aha Casa do Sol 4*
Antal værelser: 54
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på aha Casa do Sol. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Casa Do Sol Hotel Hazyview
Casa Do Sol Hazyview

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering