Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Going through changes”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Shishangeni Private Lodge
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 25. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sheena01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KeyChainHospitality, Management hos Shishangeni Private Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juni 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (268)
Der er nyere anmeldelser for Shishangeni Private Lodge
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

110-114 af 269 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Avoid the main lodge for that genuine Bush Experience....and if you can afford to pay that little bi...
  • Overnattede: April 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Alex9Maputo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Rosastar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, LG12Johannesburg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KeyChainHospitality, Marketing Company hos Shishangeni Private Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juni 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SwedishWoman2012
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Kruger Nationalpark
94.4 km væk
Imbali Safari Lodge
Imbali Safari Lodge
Nr. 58 af 175 i Kruger Nationalpark
405 anmeldelser
95.8 km væk
Hoyo-Hoyo Safari Lodge
Hoyo-Hoyo Safari Lodge
Nr. 55 af 175 i Kruger Nationalpark
306 anmeldelser
9.4 km væk
Buckler's Africa
Buckler's Africa
Nr. 2 af 13 i Komatipoort
358 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
8.6 km væk
Crocodile Bridge Safari Lodge
Crocodile Bridge Safari Lodge
Nr. 70 af 175 i Kruger Nationalpark
106 anmeldelser
0.0 km væk
Lukimbi Safari Lodge
Lukimbi Safari Lodge
Nr. 18 af 175 i Kruger Nationalpark
421 anmeldelser
45.6 km væk
Jock Safari Lodge
Jock Safari Lodge
Nr. 35 af 175 i Kruger Nationalpark
572 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Shishangeni Private Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Shishangeni Private Lodge

Adresse: Southern Kruger Park | south-eastern section, bordering Crocodile River to the south and Mozambique in the east, Kruger Nationalpark 1340, Sydafrika
Beliggenhed: Sydafrika > Kruger Nationalpark
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis parkering Restaurant Roomservice Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 90 ud af 175 specialiseret indkvartering i Kruger Nationalpark
Prisområde: 3.965 kr.-4.705 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Shishangeni Private Lodge 3*
Antal værelser: 22
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Shishangeni Private Lodge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering