Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Second Visit”
Anmeldelse af Loei Palace Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Loei Palace Hotel
Vurderet som nr. 1 ud af 17 hoteller i Loei
Anmeldt 7. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Graham P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (152)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

74-78 af 152 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Graham P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Leejakeman
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Grace583
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, tootall87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Loei
8,8 km væk
Forra Hill Resort
Forra Hill Resort
Nr. 3 af 17 i Loei
8 anmeldelser
56,2 km væk
Phu Pha Nam Resort
Phu Pha Nam Resort
Nr. 2 af 17 i Loei
42 anmeldelser
1,3 km væk
The Bliss Loei Living
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,7 km væk
Baiboon Grand Hotel
Baiboon Grand Hotel
Nr. 11 af 17 i Loei
4 anmeldelser
0,4 km væk
Phu Luang Hotel
Phu Luang Hotel
Nr. 8 af 17 i Loei
3 anmeldelser
1,4 km væk
Intet tilgængeligt billede
Loei Orchid Hotel
Nr. 6 af 17 i Loei
10 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Loei Palace Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Loei Palace Hotel

Adresse: 167/4 Charoenrat Road, Loei 42000, Thailand
Telefonnummer:
Beliggenhed: Thailand > Loei Province > Loei
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Gratis parkering Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 17 hoteller i Loei
Prisområde: 183 kr.-360 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Loei Palace Hotel 4*
Antal værelser: 156
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Amari Hotels, Hotels.com, Expedia, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Loei Palace Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering