Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Medlemsvurdering
4
5
0
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
4
5
0
1
0
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 10 anmeldelser
Anmeldt for 24. maj 2018
Google Oversæt

  • Overnattede: april 2018, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tina S, Owner hos Great Blue Heron Inn at South Cove, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. maj 2018
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 1. november 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: oktober 2014, rejste i forbindelse med forretninger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 29. august 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: august 2014, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 11. april 2014
Google Oversæt

Værelsestip: Room #5 has a its own covered deck area
  • Overnattede: april 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 29. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: At least one other room is pretty small, and the owner makes no bones about it. She is happy to discuss the accommodations with you, and I highly suggest you take advantage of that. For work parties it works out if the room 4 resident opens their kitchen for use by others in your group.
  • Overnattede: august 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser