Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Disappointing”
Anmeldelse af Hotel Villas El Parque

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Hotel Villas El Parque
Vurderet som nr. 42 ud af 46 hoteller i Manuel Antonio
Anmeldt 3. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, LNinWI
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

48-52 af 114 anmeldelser

Anmeldt 27. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Omaha114
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bardot1981
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2012 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Peanutandtucan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Roger R, Manager hos Hotel Villas El Parque, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. august 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The rooms varied from excellent to not so great. Ask about construction as well. We stayed in gree...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Hippiechickchris
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Manuel Antonio
0,1 km væk
Divisamar Hotel & Casino
Divisamar Hotel & Casino
Nr. 32 af 46 i Manuel Antonio
94 anmeldelser
0 km væk
Hotel Mandarina
Hotel Mandarina
Nr. 26 af 46 i Manuel Antonio
326 anmeldelser
0,3 km væk
Mango Moon Villa
Mango Moon Villa
Nr. 23 af 46 i Manuel Antonio
549 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,9 km væk
El Faro Beach Hotel
El Faro Beach Hotel
Nr. 22 af 46 i Manuel Antonio
413 anmeldelser
2,3 km væk
Las Cascadas The Falls
Las Cascadas The Falls
Nr. 17 af 46 i Manuel Antonio
459 anmeldelser
1,4 km væk
Hotel Verde Mar
Hotel Verde Mar
Nr. 27 af 46 i Manuel Antonio
569 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Villas El Parque? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Villas El Parque

Adresse: KM 4, Carretera a Manuel Antonio Beach | Antonio frente a latitud 9, Manuel Antonio, Costa Rica
Beliggenhed: Costa Rica > Province of Puntarenas > Manuel Antonio
Faciliteter:
Tekøkken Restaurant Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 42 ud af 46 hoteller i Manuel Antonio
Prisområde: 415 kr.-1.043 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Villas El Parque 3*
Antal værelser: 319
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Villas El Parque. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Villas El Parque Hotel Manuel Antonio National Park
Hotel El Parque
El Parque Hotel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering