Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For nature lovers, this is paradise”
Anmeldelse af Golfo Dulce Retreat

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Golfo Dulce Retreat
Vurderet som nr. 5 ud af 12 hoteller i Golfito
Anmeldt 25. oktober 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Micaela B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

7-11 af 12 anmeldelser

Et TripAdvisor-medlem
63
Anmeldt 22. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste med familie
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Alisson_Raposo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Melinda D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2017
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
1  Tak, wallfamilytravels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
chantelleYsimon, Owner hos Golfo Dulce Retreat, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Golfito
2,8 km væk
Playa Nicuesa Rainforest Lodge
6 km væk
Playa Cativo Lodge
Playa Cativo Lodge
Nr. 1 af 12 i Golfito
117 anmeldelser
16,6 km væk
Agua Dulce Beach Resort
Agua Dulce Beach Resort
Nr. 6 af 12 i Puerto Jimenez
354 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
17 km væk
La Purruja Lodge
La Purruja Lodge
Nr. 9 af 12 i Golfito
29 anmeldelser
7,9 km væk
Esquinas Rainforest Lodge
28,8 km væk
Lapa Rios Ecolodge Osa Peninsula
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Golfo Dulce Retreat? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Golfo Dulce Retreat

Adresse: | Playa San Josecito, Golfito 60701, Costa Rica
Beliggenhed: Costa Rica > Province of Puntarenas > Osa Peninsula > Golfito
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis morgenmad Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Suiter Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 12 hoteller i Golfito
Prisområde: 2.462 kr.-3.035 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Golfo Dulce Retreat 3*
Antal værelser: 3
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Golfo Dulce Retreat. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering