Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Très bon séjour”
Anmeldelse af Namuwoki Lodge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Namuwoki Lodge
Vurderet som nr. 13 ud af 107 specialiseret indkvartering i Puerto Viejo
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 17. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, athena35
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (237)
Der er nyere anmeldelser for Namuwoki Lodge
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

186-190 af 238 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Pilar C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Vincent S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Neus_ibz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Joan G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Puerto Viejo
1.8 km væk
Le Cameleon Boutique Hotel
7.0 km væk
Hotel Banana Azul
Hotel Banana Azul
Nr. 1 af 12 i Puerto Viejo
1.479 anmeldelser
3.2 km væk
Cariblue Beach & Jungle Resort
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2.9 km væk
Hotel La Costa de Papito
Hotel La Costa de Papito
Nr. 3 af 12 i Puerto Viejo
693 anmeldelser
4.5 km væk
Hotel Blue Conga
Hotel Blue Conga
Nr. 2 af 12 i Puerto Viejo
654 anmeldelser
0.4 km væk
Hotel Shawandha Lodge
Hotel Shawandha Lodge
Nr. 7 af 12 i Puerto Viejo
479 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Namuwoki Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Namuwoki Lodge

Adresse: Puerto Viejo 00000, Costa Rica
Beliggenhed: Costa Rica > Limon > Puerto Viejo
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 13 ud af 107 specialiseret indkvartering i Puerto Viejo
Prisområde: 534 kr.-914 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Namuwoki Lodge 3*
Antal værelser: 14
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, Hotels.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Namuwoki Lodge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Namuwoki Hotel Puerto Viejo

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering