Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hôtel à éviter”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Shanghai Sky Rainbow Hotel
Vurderet som nr. 2.513 ud af 5.222 hoteller i Shanghaiansk
Anmeldt 25. september 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2014, rejste med venner
    • Sted
    • Service
Tak, Alcaste
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 14 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2014
Google Oversæt

Værelsestip: ужасно!!!!!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2014, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Artem A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Thron_87mm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
7  Tak, まきちんぐ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 13. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Shanghaiansk
The Bund
Les Suites Orient, Bund Shanghai
Les Suites Orient, Bund Shanghai
Nr. 33 af 5.222 i Shanghaiansk
1.762 anmeldelser
Folkets Plads
Shanghai Marriott Hotel City Centre
Zhongshan Park
New World Shanghai Hotel
New World Shanghai Hotel
Nr. 5 af 5.222 i Shanghaiansk
2.112 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Den gamle bydel
SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund
Lujiazui
Mandarin Oriental Pudong, Shanghai
Lujiazui
Grand Hyatt Shanghai
Grand Hyatt Shanghai
Nr. 39 af 5.222 i Shanghaiansk
2.498 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Shanghai Sky Rainbow Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Shanghai Sky Rainbow Hotel

Adresse: No.680 Shuidian Road, Hongkou District, Shanghaiansk 200083, Kina
Beliggenhed: Kina > Shanghai-regionen > Shanghaiansk > Hongkou
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2.513 ud af 5.222 hoteller i Shanghaiansk
Prisområde: 277 kr.-301 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Shanghai Sky Rainbow Hotel 5*
Antal værelser: 260
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Shanghai Sky Rainbow Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering