Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“永远的便捷”

Jinjiang Inn Shanghai New International Expo Center
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Jinjiang Inn Shanghai New International Expo Center
Vurderet som nr. 248 ud af 5.205 hoteller i Shanghaiansk
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 12. marts 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med 锦江金卡用户
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 115 anmeldelser

Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 14. september 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2016
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med 锦江银卡会员
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 22. august 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med 锦江金卡用户
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 4. august 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med 锦江RCP
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 24. maj 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med 锦江旅行家网站用户
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Shanghaiansk
Zhongshan Park
New World Shanghai Hotel
New World Shanghai Hotel
Nr. 5 af 5.205 i Shanghaiansk
2.012 anmeldelser
Century Park
GreenTree Inn Shanghai Century Park Business Hotel
GreenTree Inn Shanghai Century P...
Nr. 1.355 af 5.205 i Shanghaiansk
32 anmeldelser
The North Bund
Jinjiang Inn (Shanghai Yangpu Bridge)
Jinjiang Inn (Shanghai Yangpu Br...
Nr. 363 af 5.205 i Shanghaiansk
82 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Shanghai Fish Inn Bund
Nr. 90 af 5.205 i Shanghaiansk
359 anmeldelser
Folkets Plads
Shanghai Marriott Hotel City Centre
The Bund
Les Suites Orient, Bund Shanghai
Les Suites Orient, Bund Shanghai
Nr. 34 af 5.205 i Shanghaiansk
1.750 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Jinjiang Inn Shanghai New International Expo Center? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Jinjiang Inn Shanghai New International Expo Center

Adresse: No.37 Fanghua Road, Pudong New District, Shanghaiansk 201204, Kina
Beliggenhed: Kina > Shanghai-regionen > Shanghaiansk > Shanghai New International Expo Center
Hotelstil:
Vurderet som nr. 248 ud af 5.205 hoteller i Shanghaiansk
Prisområde: 176 kr.-268 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Jinjiang Inn Shanghai New International Expo Center 2.5*
Antal værelser: 111
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Jinjiang Inn Shanghai New International Expo Center. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering