Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great experience”
Anmeldelse af Swissotel Kolkata

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Swissotel Kolkata
Vurderet som nr. 8 ud af 251 hoteller i Kolkata (Calcutta)
Anmeldt 14. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: My friend at the conference tells me that his room had a private swimming pool...in case you are int...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SierraBravo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marco S, General Manager hos Swissotel Kolkata, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.764)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.631-1.635 af 1.764 anmeldelser

Anmeldt 9. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, SnoopyDelhi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marco S, General Manager hos Swissotel Kolkata, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Even though close to airport,pre-booked taxis from airport do not necessarily know where this hotel...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, anthonyvanoss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marco S, General Manager hos Swissotel Kolkata, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. februar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Some rooms have jacuzzi and panoramic view.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, liljeet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marco S, General Manager hos Swissotel Kolkata, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Shonya_Pune
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marco S, General Manager hos Swissotel Kolkata, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Kolkata (Calcutta)
11,9 km væk
The Lalit Great Eastern Kolkata
The Lalit Great Eastern Kolkata
Nr. 1 af 251 i Kolkata (Calcutta)
2.352 anmeldelser
4,9 km væk
Novotel Kolkata Hotel and Residences
Novotel Kolkata Hotel and Reside...
Nr. 6 af 251 i Kolkata (Calcutta)
1.656 anmeldelser
12,1 km væk
The Oberoi Grand
The Oberoi Grand
Nr. 3 af 251 i Kolkata (Calcutta)
2.264 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
7,4 km væk
Hyatt Regency Kolkata
Hyatt Regency Kolkata
Nr. 12 af 251 i Kolkata (Calcutta)
1.384 anmeldelser
12,6 km væk
The Park Kolkata
The Park Kolkata
Nr. 17 af 251 i Kolkata (Calcutta)
2.064 anmeldelser
15,2 km væk
Taj Bengal Kolkata
Taj Bengal Kolkata
Nr. 5 af 251 i Kolkata (Calcutta)
1.994 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Swissotel Kolkata? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Swissotel Kolkata

Adresse: City Center New Town, Action Area 2D | Plot No. 11/5, Rajarhat, Kolkata (Calcutta) 700157, Indien
Telefonnummer:
Beliggenhed: Indien > Vestlige Bengal > Kolkata District > Kolkata (Calcutta)
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 3 familiehotel i Kolkata (Calcutta)
Nr. 4 romantisk hotel i Kolkata (Calcutta)
Nr. 4 forretningshotel i Kolkata (Calcutta)
Nr. 7 spahotel i Kolkata (Calcutta)
Nr. 8 luksushotel i Kolkata (Calcutta)
Prisområde: 641 kr.-1.100 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Swissotel Kolkata 5*
Antal værelser: 147
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Expedia og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Swissotel Kolkata. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Swissotel Kolkata Hotel Kolkata (Calcutta)

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering