Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Decent room but overpriced”
Anmeldelse af Wind Beach Resort

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Wind Beach Resort
Vurderet som nr. 57 ud af 79 B&B'er/kroer i Koh Tao
Anmeldt 13. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Harmonize
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (388)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

220-224 af 388 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Service
Tak, Natalie486
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2012 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, EBell071283
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2012
Google Oversæt

Overnattede: August 2012, rejste som par
Tak, Jake F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, nak_lang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Koh Tao
0,3 km væk
Koh Tao Simple Life Resort
0,1 km væk
Thalassa Hotel
Thalassa Hotel
Nr. 8 af 50 i Koh Tao
540 anmeldelser
2,7 km væk
Montalay Beach Resort
Montalay Beach Resort
Nr. 18 af 50 i Koh Tao
692 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,1 km væk
Woodlawn Villas
Woodlawn Villas
Nr. 11 af 50 i Koh Tao
475 anmeldelser
0,1 km væk
Silver Sands Beach
Silver Sands Beach
Nr. 29 af 50 i Koh Tao
184 anmeldelser
0,3 km væk
Sairee Cottage Resort
Sairee Cottage Resort
Nr. 8 af 148 i Koh Tao
642 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Wind Beach Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Wind Beach Resort

Adresse: 17 Moo 1 Haad Sairee, Koh Tao 84360, Thailand
Beliggenhed: Thailand > Surat Thani Province > Koh Tao
Faciliteter:
Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 57 ud af 79 B&B'er / kroer i Koh Tao
Prisområde: 265 kr.-512 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Wind Beach Resort 3*
Antal værelser: 8
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Wind Beach Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Wind Beach Hotel Koh Tao

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering