Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.778)
Filtrer anmeldelser
1.778 resultater
Medlemsvurdering
712
531
270
149
116
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
712
531
270
149
116
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.778 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2017

Vi boede her en uge fra den 18. til den 25. august. Beliggenheden er fantastisk men også meget isoleret. Til gengæld er der både restauranter og dykkercenter på stedet, så trænger man til ro er dette et fantastisk sted. Der er også mulighed for at tage hotellets shuttlebus ind til nærliggende byer, hvis man savner lidt byliv.
Vores værelse var rummeligt, fint og rent, og med en dejlig balkon med havudsigt. Desværre var der en del kloaklugt på stedet, som hiver gennemsnittet lidt ned. Jeg synes stedets restauranter er en smule dyre, specielt i forhold til servicen som ligger et stykke fra hvad man ellers oplever andre steder i Thailand. Dog vil jeg fremhæve Bibi som primært arbejdede i den øvre poolbar. Han ydede en rigtig god og høflig service, og var i den grad med til at hæve helhedsindtrykket. Ham skal I holde godt fast i. Spa centeret var rigtig lækkert og med høj service, men man betalte også derefter.
Servicen i dykkercenteret var ligeleds upåklagelig, og vi havde fornøjelsen af at blive undervist af Andrew - han skal også have 5 store stjerner.

  • Overnattede: august 2017, rejste som par
    • Renlighed
    • Service
Tak, Thomas A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Supakit U, VP Operations hos Haadtien Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. oktober 2017
Google Oversæt

Thank you Thomas A for your review and feedback. The sewage problem is now resolved. Bi Bi is acknowledged on your compliments and he pass his regards to you as well.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. august 2017 fra mobile enheder

Vi bookede i en Castaway Villa på Haadtien i 6 dage, men blev en smule skuffet i forhold til hvad vi havde forventet.
Hytten som skulle ligge lige ud til stranden, lå trukket tilbage bag palmer og træer, og hytten var meget mørk indenfor.
Bag hytten ligger stien som fører ud til de andre boliger, men vores hytte var så lydt at vi kunne høre når folk gik forbi (og slæbte deres klip-klapper) og man kunne høre dem snakke - det blev ret irriterende til sidst.
Deres strøm genstarter kl 00 og 8, så der må man lige op og starte aircon'en igen.
Servicen på øen er overhovedet ikke som i resten af Thailand, og tjenerne på restauranten er meget langsomme til at komme med ting mv.
Det er forholdvist dyrt at komme hjem om aftenen. Skal man med taxa fra havnen koster det 400 baht og 500 baht fra Sairee Beach. Så det er dyrt at bo så langt fra centrum, da du skal spise frokost på hotellet, da shuttlebussen kører kl 8, 14 og 18.30 ned i byen.

Overnattede: august 2017, rejste som par
Tak, JulieRask
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017

Generelt fint hotel. Vi var nok lidt skuffede, da vi ankom, men det skyldes delvist, at vi forinden havde været på Koh Pangang, som er meget, meget bedre. Koh Tao efter vores mening overvurderet og alt for hipet, og slet ikke pengene værd. MEN, vi fik først anvist en lille hytte længst væk (i Sibirien, som vi kaldte det), nummer 101. Får du tildelt dette skal du bare sige 'nej' med det samme: der var virkeligt beskidt, huset bærer præg af ikke at blive brugt særligt tit (fordi det helt tydeligt er det dårligste de har) og det ligger klods op af et hus som personalet bruger til at reprarerer ting, der går i stykker i. Så det var helt galt. Fik dagen efter tildelt et andet hus, som var både rent og lå superfint. Området er sådan set smukt og fint. Ligner dog slet ikke billederne på hjemmesiden, og jeg kan ikke forklare hvorfor, men det var bare ikke så hyggeligt. Stranden var vildt overrendt da vi kom: masser af mennesker og cigaretskod alle vegne, men det tog af de følgende dage. Som flere andre har bemærket kan man betale 100 bath og bruge hotellets strand: det er en dårlig ide, som hotellet bør stoppe med, for der kommer for mange mennesker på stranden og det er de forkerte folk (som ikke har respekt for stedet). Morgenmaden ok, men mange fluer, som lystigt boltrede sig på frugten og den ret bemærkelsesværdig lugt fra en kloak (eller septi tank) i nærheden, gjorde ind i mellem oplevelsen lidt hård. Men aftensmaden virkeligt god og smagfuld (men stadig ind i mellem en stærk kloaklugt). Restauranten havde en vane med at sætte musik med cover versioner af gamle gode rocknumre på, og det var ikke nogen fordel. Det holdt også op mens vi var der, så mon ikke nogen har sagt noget. resortet ligger et stykke vej fra byen - vi opdagede, at man kunne gå ind til en ret hyggelig lille by i nærheden på små 20 minutter, men ellers ligger det hele lidt afsides - kan både være godt og skidt, men man orkede ikke at gå eller tage ind til byen for at spise aftensmad, og så sidder man jo noget fast på hotellet. Børnene meget glade for poolen og fint sted, hvor man kan ligge tæt op af. Stranden fin og vandet enormt varmt fordi det er lavvandet og revet laver en lille bugt tæt på stranden, så man kunne sidde i timer og snakke i vandet. Ikke let at svømme dog, så skal man ud forbi revet og helt ude hvor både hajer og skildpadder var (godt sted at dykke med andre ord). Men lidt irriterende, at man ikke kunne tage sig en lang svømmetur. Personalet venligt uden af være ydmygt på den thailandske respektfulde måde. De kunne som godt blive tydeligt trætte af de ret krævende kinesere, der også var på hotellet. dragerne, som bær baggage op og ned fra bilerne og til husene er fantastiske - sikke en form de er i, og hvilket humør. Jeg burde nok kun give tre stjerner, men de var så rare, at jeg ikke nænner det.

Værelsestip: Undgå for al pris nummer 101. Vælg et hus væk fra den centralt placerede generator, der larmer hele tiden.
  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, josefinekruse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Supakit U, VP Operations hos Haadtien Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. august 2017
Google Oversæt

Thank you for your review Josefinekruse and every of your valued comments.

Just one thing we need to clarify is about the fee of THB100 which was for beach cleaning, usage of hotel facilities and water and more importantly the waste management. It is absolutely not for the entrance to the beach once non of the beach in Thailand is "Private".

As per your subject, the hotel was built with respect of nature and also others. Cheers!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. maj 2016 fra mobile enheder

Min forlovede og jeg boede her i 6 fantastiske dage. Her er meget smukke og rolige omgivelser. Shark Bay er en meget ren og lækker strand og den er ikke overrandt af for mange besøgende. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, især receptionisten ved navn A var fantastisk!
Maden var ikke fantastisk, men ok. Morgenmaden var lækker!

Overnattede: maj 2016, rejste som par
Tak, TSMortensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2016 fra mobile enheder

Vi boede i 209, som er lige ned til stranden. Fint lille hus med de ting der nu skal være. Fanatisk at bo lige på stranden. Poolen var 60 meter derfra, så det var helt perfekt. Der blev gjort fint rent. Og om aften kom de igen og fjernede sand og gjorde sengen klar til at sove. ( myggenet) Privat stand, så det var kun hotel gæsterne der var på standen. Vandet var klart og der var en del fisk at se på. Der var gratis transport til og fra havnen på udvalgte tidpunkter.
Morgenmaden var fin. Der stod en kok og lavede pandekager og æg mens man ventede.
Juice var ikke friskt, men mere som saft. Resten af buffeten var ok.
Frokost og aftensmad lever ikke op til resten af hotellets standard. Pizzaen er ok, spiste den til frokost. Vi spiste deres seafood BBQ den ene aften, det var slet ikke godt nok til prisen.
Sødt personale der var meget flinke og imødekommende. De ville gerne hjælpe alt det de kunne.
Ikke alle er lige gode til engelsk, men var ikke noget problem .
En ansat som stod for transport mm. var helt perfekt. Han hjælp os med alt og var god til engelsk.
Så alt i alt en dejlig oplevelse. .

Overnattede: april 2016, rejste som par
Tak, Mads K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser