Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (827)
Filtrer anmeldelser
827 resultater
Medlemsvurdering
429
234
87
43
34
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
429
234
87
43
34
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 827 anmeldelser
Anmeldt d. 19. september 2017 fra mobile enheder

Milky Bay er et dejligt sted, lige ned til vandet, med en dejlig sandstrand og pool. God service, god mad og god massage til rimelige priser. Jeg ville helt sikkert anbefale milky Bay, og håber på at komme tilbage!

Overnattede: september 2017, rejste med venner
Tak, Sofie S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Milky B, Guest Relations Manager hos Milky Bay Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. oktober 2017
Google Oversæt

Wonderful review. Thank you very much. So thrilled that you loved your stay.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. februar 2017 fra mobile enheder

Rigtig flot sted med smuk udsigt,
God udsigt fra strand restaurant ,
Men efter næsten 2 timers venten
og så ingen mad få som eneste i selskab er jeg ret sikker på ikke at jeg aldrig kommer igen .................

Overnattede: februar 2017, rejste med venner
Tak, Brian G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Milky B, Guest Relations Manager hos Milky Bay Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. februar 2017
Google Oversæt

Sorry to hear that you waited so long.I can only imagine that there was some kind of problem as our service is usually extreme quick.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. august 2016 fra mobile enheder

Vi var der i 4 dage, og oplevede desværre ikke den bedste service. Det hele virkede meget uorganiseret.

Stedet er egentlig ganske hyggeligt, med fine værelser, restaurant ud til vandet, samt en lille pool.

Vi valgte dog kun at spise i restauranten få gange, da personalet stressede alt alt for meget til at det var hyggeligt at være der. - De løb rundt, råbte til hinanden, virkede som om de ikke var nærværende overfor deres kunder, og mest af alt mindede det om at sidde på Københavns Hovedbanegård i mylder trafikken. Derudover fik man sjældent sin mad på samme tid. Det er jo knap så fedt, når man ønsker at spise sammen.

Vi havde et ophold inklusiv morgenmad, men man måtte kun vælge en ting fra menukortet, og det var altså ikke en portion man blev mæt af. - Resten var for egen regning.
Og efter vi klagede over det, fik vi lov til at få en tallerken frugt til deling som ekstra.

Stranden er okay, vandet er ret lavvande, og derfor ganske børnevenligt. Dog er der pga tidevandet ikke meget vand om morgenen/formiddagen.

Der er ikke så langt til Thongsala (mange steder man kan shoppe diverse Thai ting, restauranter, food market osv) og nemt at komme til med taxa eller scooter.

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, Ann M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2015 fra mobile enheder

Til at starte med, en stor applaus til personalet på stedet. De er alle venlige, spørger ind til en og får alle til at føle sig godt tilpas. Stedet i sig selv er også fint, ser godt ud og har flotte værelser. Dog er poolen ikke den bedste, den er under halvtag, den er beskidt osv. Stranden er desuden også ubrugelig da der er så lavvandet men det er jo trods alt ikke hotellets skyld. :)

Overnattede: august 2015, rejste som par
Tak, Morten Claudius J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Milky B, Guest Relations Manager hos Milky Bay Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2015
Google Oversæt

Thank you for your review.Yes the tide is far out at this time of the year during the day but does return.We have shaded only half the pool as there are many people that are not too fond of the sun but still want to lie by the pool, but most importantly it keeps the temperture of the water from getting too warm.
We appreciate your comments and happy to hear that you enjoyed your stay.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. juli 2015 fra mobile enheder

Jeg boede på Milky Bay i bungalow A2. Helt fantastisk sted. Blev modtaget med kold klud og cocktail. Og senere gratis frugt. Alt er virkelig skønt der. Meget venligt personale. God rengøring. Og selvom jeg boede alene følte jeg mig helt tryg. Kan kun anbefale Milky Bay. Jeg kommer helt sikkert tilbage

Overnattede: juli 2015, rejste alene
Tak, linelunde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
girlygirl363738, Manager hos Milky Bay Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2015
Google Oversæt

Dear Sir,

Greetings from the Island of smile Koh Pangan

I would like to say thank you very much for such a wonderful review you did here in Tripadvisor.

We don't promise anything but what thing is sure ..... we will try our best to give our 100% for all our guest for them to have an amazing stories to share and tell.

Rest assured we will always be ready for anything that will developed our staff and we will always prepare them for them to be more competitive in the future.

By the way we are always here waiting for you to come and we will again allow you to experienced again the Milky Bay Resort Culture of Love, Laughter, and fun coming from us.


Best Regards,



Milky Bay Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser