Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.508)
Filtrer anmeldelser
1.508 resultater
Medlemsvurdering
929
368
103
61
47
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
929
368
103
61
47
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.508 anmeldelser
Anmeldt d. 17. januar 2020 fra mobile enheder


Meget flinkt personale. Mee og Rut i pool baren, samt Joy og Nana i Warin Spa var superflinke.
Morgenmadsbuffeten var superlækker med stort udvalg af lokale og internationale retter.
God mad i restaurant og pool bar

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, h_kunh2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sales R, Manager hos Rawi Warin Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. januar 2020
Google Oversæt

Dearest h_kunh2020,

Greetings from Rawi Warin Resort and Spa, Koh Lanta!

Thank you for this review and we are glad to hear how your stay with us went

We wish you all well and looking forward in seeing you again in the future

Best regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. november 2019

Vi var en familie på 4 med en baby og en på 5 år.
Boede på pound værelse fra den 20-29 oktober

Meget lækkert hotel, fantastisk udsigt og beliggenhed. Morgenmad meget varieret udvalg,
Lækker poolområde hvor også mindre børn kunne være. Legerum og legeplads til de mindste
Bemærk at værelser ligger på en bjergskråning og der er trapper op, vælg pound room for at være tættere på pool,
Eneste grund til vi ikke giver 5 stjerner er at vi var en lille famile med 2 børn på 5 og 6 mdr og skulle bære klapvogn op og ned af trapper lidt belastende samt aircon på værelse larmede en del, hvilket jeg ikke forventer af hotel af den standard

Ekstrem service og altid smilende personale meget hjælpsomme, en speciel tak til mr. MEE ved pool område som altid var ekstraordinær hjælpsom bør kåres til månedens medarbejder
Tak for et dejligt ophold og kan klart anbefales til andre

Værelsestip: Vælg min pound værelse
Dato for ophold: oktober 2019
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Dalton1581
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sales R, Manager hos Rawi Warin Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. november 2019
Google Oversæt

Dearest Dalton1581,

Greetings from Rawi Warin Resort and Spa, Koh Lanta!

Thank you so much for this review and we are glad that you had a pleasant stay with us, note that we sincerely respect your opinions in regards with the room and services mentioned we will sure discuss this matter to further improve lacking areas.

Till then, regardless of everything we still do hope to see you again in the near future.

Best regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. marts 2019 fra mobile enheder

Min mor og jeg har haft de bedste dage på Rawi Warin. Fra vi ankom til vi skulle videre på vores ferie, var alt helt perfekt. Virkelig sødt personale der var utrolig serviceminded og hjælpsomme. Vi fik et værelse på bakken med vidunderlig udsigt over havet. De har gratis shuttle service på resortet fra 6.00 til midnat, hvilket er en kæmpe bonus, da der er meget stejlt. Der var absolut ingen sure miner, men kun glade smil på “the bellboys” som kørte gæster dagen lang. Maden var virkelig smagfuld og smuk præsenteret. Omgivelserne var der selvfølgelig intet at sætte en finger på. Vi vil til hver en tid anbefale Rawi Warin og vi håber at komme igen en dag.

Dato for ophold: februar 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, stephaniefasen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sales R, Manager hos Rawi Warin Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. marts 2019
Google Oversæt

Dearest stephaniefasen,

Greetings from Rawi Warin Resort and Spa, Koh Lanta!

Thank you so much for taking the time in writing this review and we are happy to receive such an affirmative response throughout your stay with us.

We sure look forward in seeing you anytime in the future.

Best regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. februar 2019

Vi har lige været en uge på dette herlige hotel, med super beliggenhed, meget overskudsagtigt personale og fantastisk morgenmad. Der er stor højde forskel på hotellet, men personalet kører gerne gæsterne til og fra deres værelser.

Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Frode2017dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sales R, Manager hos Rawi Warin Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. marts 2019
Google Oversæt

Dearest Frode2017dk,

Greetings from Rawi Warin Resort and Spa, Koh Lanta!

Thank you so much for this review and we are glad to hear how your stay with us went.

Wishing you well and we hope to see you soon

Best regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. februar 2019 fra mobile enheder

Et rigtig dejligt hotel, hvis man er til store hoteller og har gode ben. Hotellet ligger skønt, lige ned til stranden, som dog ikke er så lang, men med lidt snilde kan man via lidt sten og et lille vandløb der skal passeres springe over til en meget lang og fin strand.
Stranden der hører til hotellet er dog en skøn sandstrand og oven i købet med et par fine massagesteder.
Hotellets personale er helt igennem fantastiske. Alle hilser og er SÅ servicemindede. Lige fra receptionen til poolområdet og restauranten. Særlig barmanden Mee er meget tiltalende og kan huske sine gæster. Det kan personalet i receptionen også og de er så ubeskriveligt hjælpsomme.
Hotellet ligger i meget kuperet terræn men små biler kører gæsterne rundt fra sted til sted. Dette system fungerer upåklageligt.

Dato for ophold: februar 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Maria-zentner-weiss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sales R, Manager hos Rawi Warin Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. marts 2019
Google Oversæt

Dearest Maria-zenther-weiss

Greetings from Rawi Warin Resort and Spa, Koh Lanta!

Thank you so much for this review and we are happy to hear that you were satisfied with the service from the staff and everything went well.

We look forward in seeing you again soon.

Best regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser