Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (7.669)
Filtrer anmeldelser
7.669 resultater
Medlemsvurdering
5.386
1.382
523
229
149
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
5.386
1.382
523
229
149
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 7.669 anmeldelser
Anmeldt d. 8. april 2018 fra mobile enheder

Vi har nydt en uge med et hyggeligt hotel, og en masse sødt personale. Gode restauranter, barer, og gode muligheden for at se sharm el sheik.
Især i strand baren er der sødt personale der hedder Belal, Mostafa og deres bars manager Mohammed.

Overnattede: april 2018, rejste med familie
Tak, Max G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Amr M, Rooms Division Manager hos Jaz Mirabel Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. april 2018
Google Oversæt

Dear valuable guest,
Thank you for staying at Jaz Mirabel Resort and for sharing your much valuable review. As a part of Jaz brand we strive to provide top quality product and services and take all feedback seriously and look at ways where we can improve We are delighted to read that you had an enjoyable stay . Our responsibility is to provide to all guests memorable and pleasant stay. Your thanks have been passed onto the Team Members mentioned and we are pleased they looked after you and your family as well. Best wishes from everyone at Jaz Mirabel Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. marts 2016

Vi boede på dette hotel 3 uger i februrar. Det er super flot og helt i orden Det var meget rent og vi har kun lovord til overs for alt personale, som altid var klar til at hjælpe.
Særlig vores rengøringsmand Ali var meget venlig og kom flere gange og spurgte om alt var i orden.
Min mand blev syg mens vi var der og det var heller ikke noget problem da der var egen lægeklinik på hotellet.
Hotellet ligger helt ned til vandet hvor der er var masser af liggestole og læhegn så man næsten altid kunne finde læ.
Der er masser af pools og en flot have med gangstier. Der er også flere små cafer spredt ud over hele området. Desuden er der mange butikker så man behøver ikke gå uden for resortet hvis man lige mangler noget.
Sikkerheden er også helt i top.
Vi kan helt sikkert godt finde på at komme tilbage.

  • Overnattede: februar 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Nuser1313
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tarek A, Hotel Manager hos Jaz Mirabel Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. marts 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
Kindly sending you warm greetings from all the team at Jaz Mirabel Resort in Sharm el Sheikh! We would like to thank you for the great honor for choosing to spend your holiday in our Resort and for the chance to provide you with the highest level of service and hospitality. We are thrilled to read that you arrived home safe and sound after enjoying a memorable holiday.We are very glad that all the hotel facilities as well as the cleanliness suceeded al your expectations, as we are always aiming to provide our guests with a wonderful hotel experience. I would like to thank you for taking your time and writing your kind feedback and high ratings. Our staff members will be delighted by reading your kind comment, especially those you mentioned by name. We hope to welcome you back soon!
Best wishes from everyone at Jaz Mirabel Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. marts 2014

Jaz Mirabel Beach Resort er et flot hotel med masser af plads, mange pools og meget flot beplantning. Værelserne var meget rummelige med stor afstand til andre bygninger, således at man er ugenert på sin terrasse. Servicen var helt i top og "All Inclusive-konceptet" fungerede upåklageligt. Det er mit indtryk, at der gøres utroligt meget for hygiejnen med håndsprit automater udenfor restauranterne, og servering via store buffeter gav mulighed for meget varieret mad. Dog er stranden ikke særlig god ved lavvande, og det er en stor mangel, at broen der skal føre ud til revet endnu ikke er gjort færdig, hvilket trækker ned i vurderingen. Man er nødt til at tage på bådudflugt, hvis man ønsker ordentlige snorkelforhold.

  • Overnattede: marts 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Lennart H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. marts 2013

Vi besøgte Jaz Mirabel Beach Hotel i Januar. 2 voksne og 2 børn.
Var et dejligt hotel med delvist opvarmede Pools.
Vandet ved stranden er meget lavt, og fint til leg.
Men ikke optimalt til at bade/ Snorkle i.

Servicen på Hotellet var helt i top.
Specielt en fyr i Receptionen, Ahmed Saad...
Var utrolig hjælpsom. Bl.a. Da vores børn var syge, var han utrolig hjælpsom..
(Thanks Again, Ahmed)

Kan kun anbefale hotellet til andre..

Lars Sørensen

  • Overnattede: januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, lars s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. januar 2013

Vi var først i januar 2013 på Mirabel Beach Resort. Det er et fantastisk sted. Flot vedligeholdt, super betjening alle steder og rigtigt god mad.

Desværre kan jeg ikke give det sidste point, da deres badebro ikke var færdig, og havde vist ikke været det et stykke tid. Det betød at hvis man ville ud at snorkle på revet måtte man enten vade derud (500 m.) eller benytte den ikke færdige bro og kravle ned af en lidt rusten stige hvilket var på eget ansvar da broen egentligt var lukket.

Men pånær denne lille ting havde vi intet at udsætte på stedet.

  • Overnattede: januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Mosagervej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser