Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.773)
Filtrer anmeldelser
4.773 resultater
Medlemsvurdering
3.717
691
257
55
53
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.717
691
257
55
53
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.773 anmeldelser
Anmeldt 24. april 2012

Et udemærket hotel, dog bliver maden hurtigt meget ensformig.

  • Overnattede: maj 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, jbirkc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2012

Meget dårlig opførsel på rejsemålet ( Russer ) mange børn

  • Overnattede: april 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, HenningHedehusene
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2012

Dette er All inklusive men med en meget lav kvalitet af mad, drikke mv. Der er megen mulighed for at købe drikkevarer udover det simple der er en del af All inklusive. maden er kedelig og meget ensformig

  • Overnattede: april 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, HKI1234567890
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. december 2011

Besøgte dette resort (1-12-2011 / 8-12-2011) som er meget mere end et hotel - det er et super resort med gode restauranter hvor du kan forudbestille tid i all incl. programmet samt venligst og service minded personale med ekstrem lækkert mad.
Drinks i barer er på niveau med drinks i dyre natklubber og en del af all incl.
Massage priser på stedet er i niveau med danske priser, og virker dyrt efter landets løn omkostninger.
Vil anbefale stedet for børnefamilien eller parret der ønsker en romantisk ferie.
Lever efter min mening fuldt op til de 5 *

  • Overnattede: december 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
3  Tak, JanSvanborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2011

Hotellet er beskrevet som et 5 stjernet hotel med ALLE tilhørende faciliteter. Men i virkligheden er den under op/tilbygning og SPA, wellness samt fitness faciliteter er totalt mangelfulde. Min kone skulle til et andet hotel for at få pedicure og manicure og "fitness centerer" bestod af en 7 kvm rum med 3 apperater samt nogle løse håndvægte!
Saunaen virkede ikke og var i øvrigt en "kasse" hvor tre mennesker knapt kunne klemme sig ind.
internet forbindelsen eksisterede men tog "timer" at komme igennem.
Personalet varierede fra service minded til direkte uforskammede - der var ikke tegn på en egentlig samhængende kvalitetsfornemmelse
Alt i alt "not value for money"

  • Overnattede: december 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, jroder001
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser