Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“这个钱花的非常值!!!”
Anmeldelse af Quyou Inn

Quyou Inn
Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Huangshan
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Quyou Inn
Vurderet som nr. 22 ud af 487 hoteller i Huangshan
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 1. maj 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 10 anmeldelser

Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 1. maj 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 1. maj 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 21. april 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 24. marts 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Huangshan
7,3 km væk
Xihai Hotel
Xihai Hotel
Nr. 3 af 487 i Huangshan
274 anmeldelser
7 km væk
Beihai Hotel
Beihai Hotel
Nr. 185 af 487 i Huangshan
382 anmeldelser
45,3 km væk
Crowne Plaza Huangshan Yucheng
Vis priser
Vis priser
Vis priser
44,3 km væk
Huangshan Cheng Jin Hotel
Huangshan Cheng Jin Hotel
Nr. 2 af 487 i Huangshan
65 anmeldelser
0 km væk
Huangshan Baiyun Hotel
Huangshan Baiyun Hotel
Nr. 161 af 487 i Huangshan
260 anmeldelser
7,1 km væk
Shilin Hotel
Shilin Hotel
Nr. 68 af 487 i Huangshan
133 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Quyou Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Quyou Inn

Adresse: Block12&13 Tianhu New Village, Shancha Village, Tangkou Town, Huangshan District, Huangshan 245800, Kina
Beliggenhed: Kina > Anhui > Huangshan > Tangkou area
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 22 ud af 487 hoteller i Huangshan
Prisområde: 67 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 20

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering