Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“很安静,景色也很好”
Anmeldelse af Tingquan Xiaoyuan Hostel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Tingquan Xiaoyuan Hostel
Vurderet som nr. 77 ud af 488 hoteller i Huangshan
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 11. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
黄山听泉小苑, 酒店管理者 hos Tingquan Xiaoyuan Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. oktober 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 2. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
黄山听泉小苑, 酒店管理者 hos Tingquan Xiaoyuan Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. marts 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 8. december 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
黄山听泉小苑, 酒店管理者 hos Tingquan Xiaoyuan Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. september 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Huangshan
6,6 km væk
Xihai Hotel
Xihai Hotel
Nr. 3 af 488 i Huangshan
274 anmeldelser
6,2 km væk
Beihai Hotel
Beihai Hotel
Nr. 185 af 488 i Huangshan
382 anmeldelser
46,4 km væk
Crowne Plaza Huangshan Yucheng
Vis priser
Vis priser
Vis priser
45,3 km væk
Huangshan Cheng Jin Hotel
Huangshan Cheng Jin Hotel
Nr. 2 af 488 i Huangshan
65 anmeldelser
0 km væk
Huangshan Baiyun Hotel
Huangshan Baiyun Hotel
Nr. 161 af 488 i Huangshan
260 anmeldelser
6,4 km væk
Shilin Hotel
Shilin Hotel
Nr. 65 af 488 i Huangshan
133 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Tingquan Xiaoyuan Hostel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Tingquan Xiaoyuan Hostel

Adresse: Building 26, Feicui Renjia, Huangshan Secnic Area, Tangkou Town, Huangshan 242708, Kina
Beliggenhed: Kina > Anhui > Huangshan
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 77 ud af 488 hoteller i Huangshan
Prisområde: 208 kr.-221 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 17
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Tingquan Xiaoyuan Hostel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering