Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Confortavel, porém desorganizado”
Anmeldelse af Saionara Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Saionara Hotel
Vurderet som nr. 193 ud af 286 hoteller i Rio de Janeiro
Anmeldt 27. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, João Moacir Vie... F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (85)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 85 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Se a viagem tiver um tempinho pra relaxar, escolha as suítes com hidromassagem, valem a pena!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, renatocaveari
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017
Google Oversæt

Værelsestip: fiquei no primeiro andar e foi otimo, assim nao tem problema em outros.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Rogério S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. marts 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Gisele_L_B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. marts 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2017, rejste som par
Tak, Leticia M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Rio de Janeiro
Hotel Gallant
Nr. 159 af 286 i Rio de Janeiro
238 anmeldelser
Hotel Sao Cristovao
Nr. 214 af 286 i Rio de Janeiro
21 anmeldelser
Hotel Malaga
Nr. 229 af 286 i Rio de Janeiro
24 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Santo Cristo
Ibis Rio Porto Atlantico
Ibis Rio Porto Atlantico
Nr. 175 af 286 i Rio de Janeiro
124 anmeldelser
AC Hotel Rio de Janeiro Porto Ma...
Nr. 117 af 286 i Rio de Janeiro
112 anmeldelser
Centro
Arosa Rede Rio Hotel
Arosa Rede Rio Hotel
Nr. 93 af 286 i Rio de Janeiro
287 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Saionara Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Saionara Hotel

Adresse: Rua do Matoso No. 11, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 20270-132, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > Rio de Janeiro > Rio de Janeiro
Faciliteter:
Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 193 ud af 286 hoteller i Rio de Janeiro
Prisområde: 281 kr.-623 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Saionara Hotel 3*
Antal værelser: 60
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Saionara Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering