Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“cômodo, bom custo/beneficio”
Anmeldelse af Parque Hotel

Parque Hotel
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Parque Hotel
Vurderet som nr. 230 ud af 286 hoteller i Rio de Janeiro
Anmeldt 31. januar 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ChrisAnge1994
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 17 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Os que ficam nos fundos
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, fernando478oi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Isalmir
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2015, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, homemdosdados
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2015
Google Oversæt

Overnattede: April 2015, rejste med familie
2  Tak, anapemost
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Rio de Janeiro
Centro
Hotel Paraguai
Hotel Paraguai
Nr. 250 af 286 i Rio de Janeiro
22 anmeldelser
Centro
Downtown Santana Hotel
Downtown Santana Hotel
Nr. 211 af 286 i Rio de Janeiro
32 anmeldelser
Centro
Hotel Puma
Hotel Puma
Nr. 275 af 286 i Rio de Janeiro
32 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Centro
Hotel Primor
Hotel Primor
Nr. 217 af 286 i Rio de Janeiro
38 anmeldelser
Hotel Pouso Real
Nr. 189 af 286 i Rio de Janeiro
142 anmeldelser
Hotel Pompeu
Nr. 220 af 286 i Rio de Janeiro
124 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Parque Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Parque Hotel

Adresse: Avenida Mem de Sa 343, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 20230-151, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > Rio de Janeiro > Rio de Janeiro > Centro
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 230 ud af 286 hoteller i Rio de Janeiro
Prisområde: 202 kr.-582 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Parque Hotel 2*
Antal værelser: 48
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Parque Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering