Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Necessita de melhorias na infra estrutura básica”

Albergue da Juventude de Brasília
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Brasilia
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Albergue da Juventude de Brasília
Vurderet som nr. 53 ud af 233 specialiseret indkvartering i Brasilia
Anmeldt 16. september 2015
Google Oversæt

Værelsestip: Fiscalizem as acomodações antes de fecharem a estadia.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Eliane M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 17 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2015
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2015, rejste med familie
Tak, anapemost
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. marts 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2014, rejste alene
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, BrunaEstrada
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2013, rejste alene
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, camilalippi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2014
Google Oversæt

Værelsestip: Quartos compartilhados em hostels normalmente dependem muito da sorte no que tange aos companheiros...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2014, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Douglas B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Brasilia
15,8 km væk
S4 Hotel
S4 Hotel
Nr. 26 af 57 i Brasilia
383 anmeldelser
4,9 km væk
St Paul Plaza Hotel
St Paul Plaza Hotel
Nr. 17 af 57 i Brasilia
2.848 anmeldelser
9,7 km væk
Royal Tulip Brasilia Alvorada
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,5 km væk
Brasilia Apart Hoteis
Brasilia Apart Hoteis
Nr. 37 af 57 i Brasilia
90 anmeldelser
0 km væk
Candango Aero Hotel
Candango Aero Hotel
Nr. 3 af 55 i Brasilia
124 anmeldelser
4,2 km væk
Mercure Apartments Brasilia Lider
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Albergue da Juventude de Brasília? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Albergue da Juventude de Brasília

Adresse: Srpn - Quadra 2 - Lote 2 | Asa Norte, Brasilia, Federal District 70070-778, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > Federal District > Brasilia
Hotelstil:
Vurderet som nr. 53 ud af 233 specialiseret indkvartering i Brasilia
Antal værelser: 20

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering