Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“お風呂が魅力の商人宿”
Anmeldelse af Bijiteru Honmachi

Bijiteru Honmachi
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Bijiteru Honmachi
Placeret som nr. 8 af 31 B&B’er/kroer i Hamamatsu
Anmeldt 20. november 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2016
Tak, mike p
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 14 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2016, rejste alene
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, だがしや
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. maj 2016
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2016, rejste som par
Tak, ぱんだ3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2015
Google Oversæt

Overnattede: September 2015
Tak, 高橋伸利
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2015, rejste alene
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, tyario
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Hamamatsu
Hamamatsu Station
Hotel Leon Hamamatsu
Hotel Leon Hamamatsu
Nr. 17 af 90 i Hamamatsu
65 anmeldelser
Court Hotel Hamamatsu
Nr. 28 af 90 i Hamamatsu
61 anmeldelser
Hamamatsu Station
Hotel Livemax Hamamatsu Ekimae
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hamamatsu Station
Comfort Hotel Hamamatsu
Comfort Hotel Hamamatsu
Nr. 13 af 90 i Hamamatsu
122 anmeldelser
Richmond Hotel Hamamatsu
Nr. 2 af 90 i Hamamatsu
374 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Bijiteru Honmachi? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Bijiteru Honmachi

Adresse: 36-1 Oroshi-honmachi, Minami-ku, Hamamatsu 432-8055, Shizuoka Prefecture
Beliggenhed: Japan > Chubu > Shizuoka Prefecture > Hamamatsu
Hotelstil:
Placeret som nr. 8 af 31 B&B’er/kroer i Hamamatsu
Prisområde: 170 kr.-292 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 107

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering