Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Hotel! I'd go back again”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Comfort Inn Pentagon City
Vurderet som nr. 40 ud af 52 hoteller i Arlington
Anmeldt 30. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We stayed on the 6th floor, it seemed like it was just renovated.
  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Natalie R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CommentManager, Guest Relations Manager hos Comfort Inn Pentagon City, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. august 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (300)
Der er nyere anmeldelser for Comfort Inn Pentagon City
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

249-253 af 300 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: This place is a little hard to find - it is located directly behind the Best Western on Glebe Road...
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Merrileigh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 29. juni 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, scubyfrog
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, doswald
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
YourDCManager, Guest Relations Manager hos Comfort Inn Pentagon City, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. marts 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, KentuckianaSwede
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
YourDCManager, Guest Relations Manager hos Comfort Inn Pentagon City, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. marts 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Arlington
0.1 km væk
Best Western Pentagon Hotel - Reagan Airport
1.8 km væk
Days Inn Arlington Pentagon
Days Inn Arlington Pentagon
Nr. 48 af 52 i Arlington
616 anmeldelser
5.4 km væk
Comfort Inn Ballston
Comfort Inn Ballston
Nr. 24 af 52 i Arlington
455 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.0 km væk
Americana Hotel
Americana Hotel
Nr. 21 af 52 i Arlington
1.395 anmeldelser
5.0 km væk
Best Western Rosslyn/Iwo Jima
8.3 km væk
Econo Lodge Metro
Econo Lodge Metro
Nr. 32 af 52 i Arlington
288 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Comfort Inn Pentagon City? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Comfort Inn Pentagon City

Adresse: 2480 S Glebe Rd Bldg 2, Arlington, VA 22206-2576
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Virginia > Arlington
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 40 ud af 52 hoteller i Arlington
Prisområde: 548 kr.-1.227 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Comfort Inn Pentagon City 2.5*
Antal værelser: 120
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Comfort Inn Pentagon City. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Comfort Inn Pentagon City Hotel Arlington
Comfort Inn Arlington
Arlington Comfort Inn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering