Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
ssavensis1985
Vejen, Danmark

Kan bestemt anbefales.

Anmeldelse af Natur Garden Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 4. okt. 2023
Hvis du trænger til en god ferie med afslappet omgivelser, så er natur garden hotel et godt valg! Der er både wifi til gæster, spille bane udenfor, samt indenfor. Så har de en meget hyggel udendørs bar hvor Poolen ligger tæt på.
Alt i alt er det hyggeligt og dejligt, jeg har selv kommet på hotellet igennem 20 år.
Dato for ophold: oktober 2023
Værelsestip: Stranden ligger knap 500m væk fra hotellet, dejlig sandstrand. Gældende gør market også.
Rejsetype: Rejste med familie
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
971 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    971 kr.
0.1 km fra Natur Garden Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.969 kr.
Tilmeld gratis – Wyndham Rewards
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.747 kr.
  • Booking.com
1.3 km fra Natur Garden Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.449 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    1.449 kr.
0.2 km fra Natur Garden Hotel
Pool
Ved stranden
485 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    485 kr.
1.0 km fra Natur Garden Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1
2.717 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    2.717 kr.
  • Trip.com
855.8 km fra Natur Garden Hotel
Pool
Restaurant
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    3.812 kr.
  • Algotels
0.7 km fra Natur Garden Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Expedia.com
    1.317 kr.
  • ZenHotels.com
    806 kr.
  • Vio.com
0.5 km fra Natur Garden Hotel
Gratis wi-fi
Pool
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    870 kr.
  • Expedia.com
    1.105 kr.
0.3 km fra Natur Garden Hotel
Gratis parkering
Pool
Få bonusser med One Key
  • Expedia.com
    1.804 kr.
  • ZenHotels.com
    1.648 kr.
  • Booking.com
0.6 km fra Natur Garden Hotel
Gratis parkering
Pool
Vis flere hoteller i Bitez
Anmeldelser (388)
Filtrer anmeldelser
388 resultater
Medlemsvurdering
215
89
37
15
32
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
215
89
37
15
32
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 388 anmeldelser
Anmeldt d. 3. oktober 2023

Jeg har lige været på Natur garden hotel i 14 dage, dette hotel er virkelig et besøg værd. Maden er i top og et virkelig hyggeligt hotel med et personale som gør alt for at gøre ferien fantastisk. Både unge og gamle har det godt på natur garden

Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Helle K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 21. juli 2023

Min veninde og jeg havde en fantastisk oplevelse på hotellet. Personalet var super flinke og professionelle. Der var mulighed for at få hjælp 24/7 og de stod til rådighed til hver en efterspørgsel.
Maden var varieret og lækker og man kunne få alt fra forskellige slags salater, varme retter, snacks, kaffe og kage, lokalt, forskelligt drikkelse. Desuden var personalet god til at fjerne brugt service.
Der var både mulighed for at slappe af i en super hyggelig have på fatboys eller hængekøje, svømme i/ligge ved poolen, spille basket, tennis mm eller nyde en drink ved baren. Beliggenheden er rolig, men tæt på stranden hvor der ligger butikker og restauranter og der er mulighed for underholdning.
Det eneste område hvor der er plads til forbedring er rengøringen, som fx glemte at tømme skraldespande nogle gange og toilettet var hellere ikke super rent.

Så alt i alt kan jeg klart anbefale Hotel Natur Garden og skal helt sikkert derhen igen.

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, diahaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Firat Polat, Genel Müdür hos Natur Garden Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2023
Google Oversæt

Dear Guest,

We are very happy to see that your accommodation experience in our hotel is nice. These kind of comments motivates us and our staff to do our best in our job.

We will be happy to see you again in our hotel in future.

Sincerely,

Natur Garden Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. juli 2023 fra mobile enheder

Dejlig ferie oplevelse med god mulighed for både afslapning og deltagelse i aktiviteter ved poolen. Hotel personalet var meget venlige og hjælpsomme. Fik skiftet håndklæder hver dag og god hjælp i receptionen, når der skulle bestilles taxi til eksempelvis Midtown shopping center. Maden var varierende og tjenerne meget effektive til at få ryddet af.

Værelsestip: Sørg for at komme tidligt op - kl. 0700 - roen ved poolen og solen er lækkert på dette tidspunkt. Husk drikkedunk - til frisk vand
Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Steven B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Firat Polat, Genel Müdür hos Natur Garden Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2023
Google Oversæt

Dear Steven B,

Thank you for spending your valuable time for writing a review for us. We are glad that you have a nice experience in our hotel.

We will be looking forward to host you again in future.

Regards.

Natur Garden Hotel.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juni 2023

Dejligt mindre stemningsfyldt, pænt og rent hotel med smuk velplejet have og atriumgård. Dejligt pool område med nye solsenge og parasoller. I haven solsenge og hængekøje. Desværre spiller de oftest meget høj musik fra kl. 10-23. Når jeg bad dem om at dæmpe musikken, så var jeg indimellem heldig at dæmpningen varede mere end 1/2 time.
Venligt serviceminded personale. Vi boede med all inclusive i 20 dage. Maden var fin, med god variation og fin smag. Vi fik lam 1 dag og ged 1 dag. De øvrige dage var det kylling og fars. Derudover kartofler, grøntsager, pasta, ris, bulgur,diverse salater, kager og frugt.
Drikkevarer i all inclusive er vand, sodavand, øl, hvidvin, rosevin og rødvin. Vodka, raki, og gin (men ingen tonic).
Hotellet ligger i roligt område, tæt på stranden og dolmus stopper lige udenfor hotellet.

Rigtig fint hotel til prisen. Vi kommer snart igen.

Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, conniflemmer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Firat Polat, Genel Müdür hos Natur Garden Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2023
Google Oversæt

Dear conniflemmer,

Thanks for taking your valuable time and write a nice review for us. We are very happy to read that your experience in our hotel is satisfactory. We generally tried to turn the volume of music down but sometimes our staff turning it up with their own initiative. We are very sorry about that and we will try better to keep the music volume in normal levels.

We are looking forward to see you again!

Regards.

Natur Garden Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. september 2019

Er lige kommet hjem efter en 14 dages fantastisk ferie på Natur Garden Hotel.. hvor vi er mange der elsker at komme. Hotellet er pænt og rent, maden er okay. Personalet er altid hjælpsome og imødekommende så det kan varmt anbefales at besøge dette hotel hvor der hygges på kryds og tværs af alle de forskellige nationaliteter.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Helle K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
fpolat, Yönetici hos Natur Garden Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. september 2019
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for choosing our hotel, and for taking the time to write a review! We are so glad to hear that you enjoyed your accommodations.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the future.

Sincerely,

Natur Garden Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser