Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.740)
Filtrer anmeldelser
1.740 resultater
Medlemsvurdering
843
598
189
68
42
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
843
598
189
68
42
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.740 anmeldelser
Anmeldt d. 5. maj 2016

Manila er en rar og nem by. Den nye bydel Bonifacio m High Street Gå Gade & Market er et dejligt nemt, rart, trygt og sjovt område. Det gamle Manila Hotel er et Ikon, som består at det ældgamle koloni Hotel sammenbygget m en moderne del som glider ind i hinanden. Dejlig Pool Bar, m et fint Dæk hvor man kan side og nyde livet og udsigten til Havnen. Byen består af mange forskellige bydele, som man sagtens kan færdes i. Det er rimeligt billigt at komme rundt m Taxi, men sørg for at Taxameteret er på, og at I kører nogenlunde den direkte vej !! Ellers Fantastisk søde og rare og hjælpsomme folk !

Værelsestip: Pool area og temabarer attraktive
  • Overnattede: april 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Erik B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. april 2016

skønt hotel i koloni stil, man bliver helt betaget når man træder ind i lobbyen, dejlig store værelser, bed om udsigt over bugten så er der den mest fantastiske udsigt når man vågner, god og hurtig betjening og en skøn og stor morgenmads buffet.

  • Overnattede: marts 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, fgk2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. februar 2016 fra mobile enheder

Rigtig godt og flot hotel. Store gode værelser. Meget venligt og imødekommende personale, som virkelig yder en god service. Helt fantastisk morgenbuffet og en tilsvarende aftenbuffet samt nogle skønne restauranter. Vi vil helt sikkert komme igen.

Overnattede: februar 2016, rejste som par
Tak, Ybs1818
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. april 2013 fra mobile enheder

Dejlige værelser som var i flot stand og var renlighed. Altid smilende medarbejder på hotel man følte sig altid velkommen.
Pool området var ikke særlig stort så man skal ikke vælge dette hvis man kun vil ligge ved poolen.

  • Overnattede: marts 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Casper A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. marts 2012

Dette hotel er i særklasse, man bliver imponeret hver gang man sætter sine ben i lobbyen, stor som 4 parcelhuse i DK. Alt meget flot, orkester i lobbyen, værelserne flote, altid rene og velduftende. Musik i natklubben, flot bar, hurtig betjening, man føler sig lidt med i historien, når man sætter sig der i baren og tænker lidt på hotellet.s alder, historie m.v.

  • Overnattede: februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ulrich K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser