Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.245)
Filtrer anmeldelser
2.245 resultater
Medlemsvurdering
1.635
454
97
35
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.635
454
97
35
24
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.245 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2018 fra mobile enheder

Vi har lige tilbragt en uge på dette fantastiske resort, og vi har intet at udsætte på det.
Man kan vælge at bo i villaer på stranden eller hytter på pæle i vandet. Vi boede i en de luxe strandvilla hvilket
absolut kan anbefales, da man her er tættere på strand og vand, fisk og babyhajer er lige uden for døren.
Personalet alle steder var venlige, smilende og imødekommende. Lige fra Anowar der gjorde rent hos os, til Stephen og Don
I pool baren og Lee i Ocean restauranten.
Maden i top på alle tre restauranter, meget varieret og rigtig gode vine dertil.
Fantastik at snorkle, og benytte de gratis vandsports aktiviteter. Et enkelt dyk blev det også til med en dygtig instruktør Dis
Et dejligt fredligt sted og ingen børn under tolv år.

Overnattede: januar 2018, rejste som par
Tak, Lisbeth H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CRFManagement, Manager hos Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. januar 2018
Google Oversæt

Dear Valued Guest,

Greetings from Centara Ras Fushi Resort and Spa Maldives !

We appreciate your time to convey your feedback on our services, and we have already passed your remarks to our team. We believe that, your feedback would give confidence and contribute to encourage our team to strive harder to deliver extraordinary quality services.

It is really great knowing that you find we have extended beyond to deliver Centara hospitality consistently during your stay with us , it will be our joy and delight to have you a wonderful and memorable experiences from the resort.

May we take this opportunity to thank you again for your valuable feedback? Our entire team at Centara Ras Fushi Resort and Spa look forward to welcoming you back to experience our resort at its best.

Best Regards
Centara Ras Fushi Team and Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. marts 2017

Min mand og jeg har netop tilbragt en uge på Centara Ras Fushi Resort & Spa - og det var virkelig en skøn ferieoplevelse.
Centara Ras Fushi Resort & Spa er et virkelig skønt resort, og alle personalegrupper gør sig stor umage for, at man skal have en fantastisk ferie. Og det er lige fra reception, rengøringspersonale, gartnere, personalet i spa'en samt personalet på restauranterne og i barerne. Alle er meget servicemindede og opmærksomme.
Vi boede i strand bungalow nr. 120 - det er faktisk den billigste indkvartering på hele resortet - men det var helt perfekt. Mange vil måske tro, at det vil være bedst at bo i en strandvilla på pæle ude i vandet - men jeg vil blot sige, at vi havde den bedst tænkelige udsigt fra vores bungalow til både sand, vand og palmer:) Det har man ikke hvis man bor ude i vandet - så ha man "kun" vandet. Og så havde vi den mest fantastiske udsigt til solnedgangen fra vores solvogne ved vores bungalow. Alt afhængig af hvor man bor på resortet er man nødt til at finde andre steder at se solnedgangen fra - men ikke hvis man bor i strand bungalow nr. 120, så er der frit udsyn til den. Vi badede ofte om aftenen mens vi nød solnedgangen.
Vi havde bestilt den ekstra "Gold Package" hjemmefra, og det kan anbefales.
Faktisk behøver man overhovedet ikke at have penge op af lommen hvis man køber denne pakke - kun hvis man skal med på turer eller en tur i spa'en (udover de 50 dollar, som man får pr. dag - og som kan samles sammen).
Har man købt denne pakke, kan man frit vælge hvor man vil spise og drikke under opholdet - men husk at bestille bord på de 3 restauranter - der er nemlig ikke så mange borde, hvilket også er med til at gøre det mere intimt end at spise i den store buffet restaurant.
Maden er meget lækker, autentisk og flot tilberedt og det er lige meget om man spiser på La Brezza (italiensk), Suan Bua (thai) eller Al Kheimah (mellemøstlig)
Lammekoteletterne på Al Kheimah er til dato de bedste lammekoteletter, som jeg har smagt - de kan varmt anbefales.
Tak til alle på Centara Ras Fushi Resort & Spa for en fantastisk ferie - vi kommer helt sikkert tilbage.
Annette

  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Annette H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CRFManagement, Manager hos Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. april 2017
Google Oversæt

Dear Valued Guest ,
Greetings from Centara Ras Fushi Resort and Spa Maldives !
It is really great knowing that you find we have extended beyond to deliver Centara hospitality consistently during your stay with us , it will be our joy and delight to have you a wonderful and memorable experiences from the resort. May I take this opportunity to thank you again for your valuable feedback? My entire team at Centara Ras Fushi Resort and Spa look forward to welcoming you back to experience our resort at its best.
Best Regards
Centara Ras Fushi Team and Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. oktober 2016

Super service, lækker og veltilberedt mad uanset om man vælger en af restauranterne (vi brugte den italienske og thailandske restaurant) eller den store Ocean restaurant med buffet. Endvidere var der de skønneste udsigter uanset hvilken af de tre barer man vælger at få en drink, en kop kaffe eller lidt mad på. Det smukkeste blå hav lige udenfor døren med gode såvel bade- som snorkel muligheder. Snorkeludstyr stilles gratis til rådighed af stedet. Vi boede i en strandvilla lige i midten af øen med let adgang til alt. Der er mange udflugter/ture at vælge imellem, men alle tilbud relativt dyre.

  • Overnattede: oktober 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Helle N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CRFManagement, Manager hos Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. november 2016
Google Oversæt

Dear Helle N,

Warm Greetings from Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives!

Thank you for taking the time to share some of your stay experience with us.

Centara Ras Fushi is a luxury adult beach resort offering 4 restaurants and 3 bars to meet preferences of our guests from all over the worlds, and it is our pleasure to hear that we meet all your expectations.

The unique feature of Maldives is one resort on one island surrounded by crystal blue sea and we are glad that you enjoy it.

Although a bit early for your next booking, we wish to let you know that we can’t wait to welcome you back again soon.

Best Regards,
The Centara Ras Fushi Resort & Spa Team


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. december 2014

Super lækkert resort! Dejlige værelser, lækker mad, god stemning og superb service over alt. Kort hurtig og effektiv transport til/fra Male lufthavn. "All inclusive" kan varmt anbefales. Virkelig et sted, man ikke har lyst til at forlade!

  • Overnattede: marts 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Per N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RasFushi, Manager hos Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. december 2014
Google Oversæt

Dear Per N,

Thank you for the review. Always good to know guest enjoyed the time with us.

Kind regards, Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. marts 2014

Vi vil bare sige , super service ,lækker mad, rengøring i top , meget opmærksom personale over alt...er man til snorkling er det en fordel at bestille vand vila , ellers er strand vila bare skønne, alle med udsigt til vand og solnedgang skøøønt .vi boede i vila nr 105 perfekt lige i midten af alt .gi lidt drikke penge det gir pote ...massage og spa stor oplevelse ,super dygtige ansatte .det er ikke sidste gang vi kommer på den dejlige men lille ø ...vi var afsted fra 20/2 til 3/3-2014 det er den mindst regnfulde periode 31 g om dagen og vandet 29 lækkert god tur ... Knus Niels og Mette

Værelsestip: Vil man være sig selv, vælg værelse 129 , vi var i midten af alt i vila 105 perfekt...
  • Overnattede: februar 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Mette R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser