Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.238)
Filtrer anmeldelser
4.238 resultater
Medlemsvurdering
1.736
1.678
491
201
132
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.736
1.678
491
201
132
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 4.238 anmeldelser
Anmeldt 12. april 2017 fra mobile enheder

Dejligt hotel centralt beliggende nær Petronas Towers og masser ad indkøbsmuligheder. Morgenmaden er helt fantastisk, og poolen på taget er ganske skøn og forfriskende. Poolhåndklæder er inkluderet. Brug hotellets taxa service - vi blev forsøgt snydt af de lokale...

Overnattede: marts 2017, rejste med venner
Tak, Lars B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Aarron_Nelson_IKLCC, General Manager hos Impiana KLCC Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017
Google Oversæt

Dear Lars B

Greetings fro Impiana KLCC,

We are delighted that you enjoyed the hotel and the breakfast, it's unfortunate that the taxi experience was not a good experience, I will be looking into this a making sure all our guest use the correct Taxi.

Kind regards

Aarron

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. februar 2017 fra mobile enheder

Havde to overnatninger på dette gode hotel. Dejlige store værelser og en god seng. Hotellet har en dejlig pool som er nordvendt. Så sol før frokost og skygge om eftermiddagen. Specielt hotellets morgenmadsbuffet er værd at fremhæve. Der er alt hvad man kunne tænke sig. Kvalitet og pris hænger sammen.

Overnattede: februar 2017, rejste som par
Tak, Rahebk87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Aarron_Nelson_IKLCC, General Manager hos Impiana KLCC Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. februar 2017
Google Oversæt

Dear Rahebk87,

Thank you for your positive feedback and for making us your preferred hotel in Kuala Lumpur during your stay.

We are indeed very pleased to hear that you had taken advantage of most of our best features and we hope that you will find time to visit us again soon.

Aarron Nelson

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. marts 2015 fra mobile enheder

Godt hotel til pengene, men efterhånden noget slidt. Det er ret lydt på hotellet - man kunne f.eks høre mår bruseren startede i de andre værelser. Hotellet har 2 gode restauranter - især Tonka Bean Cafe serverede god og prisvenlig mad. Derudover har de 2 forskellige morgenmadsbuffet, hvor vi kun prøvede Western i restauranten på 15. sal. Personalet var søde og servicemindede. Der er en fin infinity pool på 4. sal. Desuden i gå-afstand til Petronas Twin Towers.

Overnattede: marts 2015, rejste som par
Tak, Heidi L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
impianahotel_trip, The Management of Impiana KLCC Hotel hos Impiana KLCC Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. april 2015
Google Oversæt

Dear Heidi L

Thank you for taking time out of your busy schedule to write a review on us.

We welcome all your feedback and comments. Thank you for the generally positive gestures and kind words. We are constantly improving our services hence all honest feedback are taken seriously.

We hope that you will find time to visit Kuala Lumpur and evaluate us again as we constantly try to further improve our service and facilities.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. februar 2015

bor nu for 3. gang på impiana club floor, og vi bliver gladere hver gang, rart at komme et sted hvor man hver gang bliver mødt med stor venlighed og og indcheckning, Mike som er chefen styrer det hele med stor sikkerhed og bedring fra gang til gang, Ewonne i Club Loungen, sørger for at man næsten føler sig hjemme, buffeen er blevet markant mere lækker, mindre fede ting, og flere lette sunde ting som flere slags fiks og skaldyr :-), tror de har fået ny kok?

Værelsestip: undgå connecting rooms.
  • Overnattede: januar 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Axel Johnk L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
impianahotel_trip, The Management of Impiana KLCC Hotel hos Impiana KLCC Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. februar 2015
Google Oversæt

Dear Allan L

Thank you for your review on TripAdvisor. We are glad to have you back with us for the third time and we are constantly look forward to our guests’ feedback and comments in order to continuously improve our service standards.

May I say that my team and I are very grateful to hear of your good experience in our hotel. Your compliment(s) will be forwarded to the staff, Mr Mike his superior.

We hope that you will find time to visit us again soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt 5. september 2011

Jeg lavede en reservation online og ved ankomsten til hotellet, torsdag 1. september 2011, fandt jeg dette hotel i forfærdelig tilstand, så jeg anmodede om at ledelsen ville lade mig forlade hotellet og de indrømmede at de havde problemer og lod mig tage afsted til et andet hotel.
Problemerne: (1) værelset meget beskidt (2) Poolen lukket og ikke informeret om det (3) tv virkede ikke (4) Telefonen virkede ikke (5) meget larmende konstruktion (6) mennesker bankede på min dør hver 30 minutter for at ordne ting.
De bad endda om at vaske mit vasketøj, og jeg bad aldrig om det... ledelse der var forvirrede som kyllinger uden hoveder.
(7) De gav mig en enkeltseng, selv om jeg anmodede om dobbelt... bekræftede min anmodning uden at tjekke om de havde det, de lovede (8) havde bedt om Petronas udsigt og fik en udsigt over muren. Et meget dejlig elev hjalp mig og forsøgte at imødekomme mig .... Jeg fortalte ham at det er en lektion i dårlig ledelse .... stadig var ledelsen af faciliteterne dårlig ... så fyrens hjælp kunne ikke vinde mig tilbage.
Beklager, i har mistet en kunde.
Har boet her to gange før ... denne gang var forfærdelig.
Jeg kunne godt lide dette sted - så meget at jeg henviser folk til det, både til venstre og højre.... ikke længere.
Checkede ud og tog til Crowne Plaza.
Var vild med det der.
Efter at have bedt om et andet værelse, var der ikke nogen bedre muligheder på Impiana KLCC.
I bedes refundere mig.

2  Tak, Basimmousilli
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com.au. Se original
Se flere anmeldelser