Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vanvittig god bøf, det bedste sted i KL!”
Anmeldelse af The Steakhouse

The Steakhouse
nr. 15 af 5.108 Restauranter i Kuala Lumpur
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Steakhouse
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Reservationer
Anmeldt 21. august 2018 fra mobile enheder

Vanvittig god bøf. Vi fik en tenderlion som vi fik anbefalet af en meget kompetent tjener. Simpelthen fantastisk mørt.

Dato for besøg: august 2018
1  Tak, Anders J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Werners K, Public Relations Manager hos The Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. september 2018
Google Oversæt

Hi Anders J, thank you for your lovely review. Glad to know that you had a wonderful dining experience at The Steakhouse KL. It's our pleasure serving you. Hope to see you again! :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.085)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.085 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2017

Fantastisk bøf med tilpas tilbehør (inkl. så du vælger selv) - dejligst efter mange dage med lokalt mad. Derudover er her mange fordel - et kæmpe udvalg af whisky, en lang vin liste og endelig både formula 1 og Premier league. Kommer jeg tilbage til KL - kommer jeg her igen. Gaden har mange rigtig gode restauranter.

Dato for besøg: september 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, pedera340
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
WernersGroup, Public Relations Manager hos The Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. september 2017
Google Oversæt

Dear Peder A,

Very happy to hear that you felt comfortable and at ease at our venue. we definitely look forward to serve you again when you roam Changkat Bukit Bintang and send our Best Wishes!

The Steakhouse KL Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. marts 2017 fra mobile enheder

Vi skulle have spist på "Dining in The Dark" men vores yngste søn blev utryg og bange. Så vi spiste i stedet for her, det ligger lige ved siden af. Kødet var velsmagende og mør og perfekt stegt! Pomfritterne var sprøde og perfekte. Det brød de servere er rigtig godt. Vi vil anbefale det til jer, som kan lide et godt stykke oksekød. Vi fik Tenderloin med alt tilbehør og 2 sodavand, det blev 289 MYR.

Dato for besøg: marts 2017
1  Tak, Charlotte B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
WernersGroup, Public Relations Manager hos The Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2017
Google Oversæt

Dear Charlotte B,

Thank you very much for your kind review and endorsement of our venue. Glad to hear that everyone enjoyed their dinner and that you consider us value for money. We take great pride in sourcing the best possible cuts to be grilled in our Josper oven for extra flavour. Hopefully we have an opportunity to welcome you again in the future and send our Best Wishes,

The Steakhouse KL

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. januar 2017

Vi fik fantastisk mad! Det smagte utrolig godt! Både min kæreste og jeg var meget tilfredse med maden.
Det er en del dyrere end resten af restauranterne i byen, men vi synes det var det værd - og man er sikret lækkert mad.

Dato for besøg: januar 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Nadia H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
WernersGroup, Public Relations Manager hos The Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. januar 2017
Google Oversæt

Dear Raahauge1990,

thank you very much for your kind words. We are very happy you enjoyed your dinner with us and hope to welcome you again in the future if the opportunity arises. Best Wishes,

The Steakhouse KL

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. oktober 2016 fra mobile enheder

Et virkelig godt stykke kød, som kunne have kostet det dobbelte. Utrolig god betjening.
Restauranten ligger på Shangkat, hvor der er super god stemning fra de mange barer.

Dato for besøg: oktober 2016
Tak, LinaAndersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
WernersGroup, Public Relations Manager hos The Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. oktober 2016
Google Oversæt

Dear LinaAndersen,

Thank you very much for endorsing our Steak Quality to the TA community. And indeed, after having finished your dinner, Changkat provides plenty of entertainment options for those in the mood for nightlife. Sending our Best Wishes and thank you again for taking the time to review us!

The Steakhouse KL

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på The Steakhouse, kiggede også på

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 

Har du været i The Steakhouse? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering