Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.855)
Filtrer anmeldelser
2.855 resultater
Medlemsvurdering
1.936
644
162
61
52
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.936
644
162
61
52
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.855 anmeldelser
Anmeldt 31. marts 2018 fra mobile enheder

Hotellet har en god service, vi fik et dejligt værelse/suite med flot badeværelse. Vi bestilte late tjek out og det var dejligt da vi skulle flyve fra KL kl. 1.55. gratis laundryservice og minibar uden alkohol samt nespressokaffe var også incl. Eneste ulempe er at alt er nedkølet for meget med air con. Derfor kun 4 stjerner. Flot og righoldig morgenbuffet og skøn afternoon tea i dagligstuen.

Overnattede: marts 2018, rejste som par
Tak, Birgit J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TMKL-GM, General Manager hos The Majestic Hotel Kuala Lumpur, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. april 2018
Google Oversæt

Dear Birgit J,

Greetings from all of us at The Majestic Hotel Kuala Lumpur.

Thank you for choosing to stay with us and for sharing your amazing experience with the wider audience. We are truly happy to read that our services and facilities met your expectations and that you had an enjoyable time in the suite you stayed in.

We appreciate your support and look forward to welcoming you back to The Hotel soon.

Kind Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. juli 2017

The Majestic hotel er stort og pompøst og har en rigtig god beliggenhed, der giver god mulighed for en fantastisk udsigt, hvis man får værelse på de øvre etager. Derudover er hotellet ved siden af en togstation, som giver god mulighed for at komme rundt til fx Batu grotterne samt rimelig gåafstand til centrum. Morgenmadsbuffeten er enorm og har noget for alle.

Da vi ankom blev vi 'opgraderet' til et gammelt værelse og da vi kontaktede receptionen omkring, at vi bare gerne ville have vores standardværelse, måtte de indrømme, at de ikke havde flere værelser tilbage. Det var bestemt ikke en opgradering. Det var et ældre værelse med få vinduer uden udsigt gemt væk i deres ældre fløj. Dette blev tydeligt, da vi fik et andet værelse dagen efter som var både renoveret og mere behageligt at være i. Det er bedre at være ærlig end at bruge 'opgradering' som en undskyldning for ikke at have flere værelser. WI-FI er ustabilt og dårligt i henhold til standarden. Service er gennemsnitlig og forglemmelig. Restauranten på hotellet trak dobbeltbetaling for vores middag.

Alt i alt et rigtig godt hotel og et spændende et af slagsen. Selvom vi havde et godt ophold, så vælger vi et andet - og mere centralt - hotel til vores næste tur til Kuala Lumpur.

Overnattede: juli 2017
Tak, Kimnielsen0902
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TMKL-GM, Manager hos The Majestic Hotel Kuala Lumpur, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Kimnielsen0902,

Thank you for staying with us during your recent trip to Malaysia. I am truly happy to learn that our services and facilities have met your expectations. We are very thankful to have friends like you who always help point us in the right direction and this has been the foremost reasons for our success.

Thank you once again for all your support. We look forward to welcoming you back to the hotel again. Thank you.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. juli 2017 fra mobile enheder

Absolut fantastisk hotel. Super service, flotte værelser og gode faciliteter (pool, fitness, cigarrum, barber etc). Morgenmaden på restauranten er også ekstraordinær god. Central placering tæt på Chinatown og Bukit bintang området.

Overnattede: juli 2017, rejste som par
1  Tak, Mads L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TMKL-GM, Manager hos The Majestic Hotel Kuala Lumpur, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. august 2017
Google Oversæt

Dear Mads L,

Greetings from all of us at the Majestic Hotel KL.

Thank you for your support and for taking the time to write back to us. We are delighted to hear that our services met your expectations, and that you had a good time with us.

Thank you once again and we look forward to welcoming you back soon for more Majestic moments.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. juli 2017

Dejligt familieværelse på 11 sal med udsigt til midtbyen og lige overfor den gamle banegård. Super hotel gennemrenoveret men med stor respekt for dets oprindelse i britisk kolonialtid og et virkelig godt udgangspunkt for at udforske Kuala Lumpur.

Værelsestip: Hotellets egen restaurant byder på en super buffet både til morgenmad og aftensmad
  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Aabenhus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TMKL-GM, Manager hos The Majestic Hotel Kuala Lumpur, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Aabenhus,

Thank you for staying with us during your recent trip to Malaysia. I am truly happy to learn that our services and facilities have met your expectations. We are very thankful to have friends like you who always help point us in the right direction and this has been the foremost reasons for our success.

Thank you once again for all your support. We look forward to welcoming you back to the hotel again. Thank you.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. februar 2017 fra mobile enheder

Vi har rejst mange steder i verden men The Majestic Hotel i Kuala Lumpur er nok noget af det bedste vi har oplevet. Super charmerende hotel særligt i den oprindelige del af hotellet. Meget opmærksomt personale og dejlige faciliteter.

Overnattede: januar 2017, rejste som par
Tak, KristinaFalkvist
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TMKL-GM, General Manager hos The Majestic Hotel Kuala Lumpur, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. februar 2017
Google Oversæt

Dear KristinaFalkvist

Greetings from all of us at the Majestic Hotel Kuala Lumpur.

It’s nice to have you back and we are most pleased to read of your recent relaxing stay at the Majestic Hotel Kuala Lumpur and thank you for posting a review on TripAdvisor.

It is definitely great to hear that the staff had contributed in making your stay memorable.

Do visit us again should your travel brings you back to Kuala Lumpur and we look forward to your return back soon for more Majestic moments.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser