Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A great place with charming hosts”
Anmeldelse af Fujiwara Ryokan

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Fujiwara Ryokan
Placeret som nr. 9 af 77 hoteller/ryokaner i Nagasaki
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 2. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, GrifterParis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

61-65 af 84 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, kakkoi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2010
Google Oversæt

Overnattede: September 2009, rejste alene
Tak, jaredway
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2017, rejste med familie
1  Tak, Michiaki N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. marts 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Kergreach
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Nagasaki
1,1 km væk
Hotel Dormy Inn Nagasaki
Hotel Dormy Inn Nagasaki
Nr. 4 af 77 i Nagasaki
454 anmeldelser
0,9 km væk
Hotel Forza Nagasaki
Hotel Forza Nagasaki
Nr. 1 af 77 i Nagasaki
261 anmeldelser
1,6 km væk
Hotel Monterey Nagasaki
Hotel Monterey Nagasaki
Nr. 5 af 77 i Nagasaki
632 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,1 km væk
Richmond Hotel Nagasaki Shianbashi
1,9 km væk
Crowne Plaza ANA Nagasaki Gloverhill
1 km væk
The Hotel Nagasaki BW Premier Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Fujiwara Ryokan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Fujiwara Ryokan

Adresse: 6-12 Uwamachi, Nagasaki 850-0054, Nagasaki Prefecture
Beliggenhed: Japan > Kyushu-Okinawa > Nagasaki Prefecture > Nagasaki
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering
Hotelstil:
Placeret som nr. 9 af 77 hoteller/ryokaner i Nagasaki
Prisområde: 395 kr.-833 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Fujiwara Ryokan 2.5*
Antal værelser: 5
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Fujiwara Ryokan. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering