Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Moderately priced ryokan with lovely baths”
Anmeldelse af Shoei

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Shoei
Placeret som nr. 280 af 406 hoteller/ryokaner i Kyoto
Anmeldt 28. juni 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2015, rejste som par
Tak, DriftngAsh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 48 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2014, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
4  Tak, Ayu A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 uger siden
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2018, rejste med familie
    • Værdi
    • Service
1  Tak, HIROKO I
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, よしドン
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, riclanet2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Kyoto
Det vestlige Kyoto
Japaning Hotel Liv Ranrokaku
Shimogyo-ku
Ryokufuso
Ryokufuso
Nr. 27 af 406 i Kyoto
283 anmeldelser
Gyozanen
Nr. 267 af 406 i Kyoto
42 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Kurama Onsen
Nr. 122 af 406 i Kyoto
102 anmeldelser
Det vestlige Kyoto
Ryotei Rangetsu
Ryotei Rangetsu
Nr. 124 af 406 i Kyoto
48 anmeldelser
Det vestlige Kyoto
Arashiyama Benkei
Arashiyama Benkei
Nr. 4 af 406 i Kyoto
395 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Shoei? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Shoei

Adresse: 128 Nishishinyashiki Kaminocho, Shimogyo-ku, Kyoto 600-8826, Kyoto (præfektur)
Beliggenhed: Japan > Kinki (område) > Kyoto (præfektur) > Kyoto > Shimogyo-ku , Kyoto Station
Hotelstil:
Placeret som nr. 280 af 406 hoteller/ryokaner i Kyoto
Prisområde: 751 kr.-1.947 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 36
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Shoei. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering