Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kedelig kylling”
Anmeldelse af Zub Express Restaurant

Zub Express Restaurant
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Kinesisk, Indisk
Spisemuligheder: Aftensmad, Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Udendørsservering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 5. marts 2017

Kyllinge steaks var kogt kylling. ØV ØV. Deres beefsteaks var ok og den creolske ret vi prøvede var god.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, oveejler
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.693)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.693 anmeldelser

Anmeldt 18. september 2016 fra mobile enheder

Jeg fik indisk butterchicken med ris og hvidløgs naan. Trods det er lidt anderledes end det indiske derhjemme så smagte det rigtig godt! Stemningen er god og det er rigtig billigt at spise der!

Tak, Tina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Zubexpress, Director of Sales hos Zub Express Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. september 2016
Google Oversæt

Hi

Thank you very much for your review.We do only our job and we come here to help all the people to make them eat good food at the cheapest price and good service.Hope to see you again



Thanks

Farhan

ZubExpress

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. maj 2016 fra mobile enheder

Kan man lide indisk mad, som vi kan er det bare utrolig smagfuldt. Det er også meget populært og måske netop derfor er der 3 holdsskift, man har 1,5 time til at spise med første flight kl. 18. Bemærk også er der ikke er alkoholiske drikkevarer på stedet, kun sodavand. Så snup en drik før eller efter om nødvendigt.

Tak, Erik L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Zubexpress, Director of Sales hos Zub Express Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. maj 2016
Google Oversæt

Hi Erik!

We thank you very much for your review. It's nice to hear that you loved our food although we don't sell alcohol

Verily, we hope to see you soon

Thanks

Farhaan

Zub Express

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. maj 2016 fra mobile enheder

Stedet ligger nærmere wolmar end Flic en flac. Der serveres ikke nogen alkoholiske drikkevarer på stedet, men maden er helt i top til meget billige priser. Bemærk også der indført holdskift dvs. man har 1,5 time til at spise.

Tak, Erik L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. marts 2016

Her får du rigtig god mad. Fik en skøn fisk som var lavet meget fint, kommer bestemt her næste gang jeg er på Mauritius

    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, sirhansp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Zubexpress, Director of Sales hos Zub Express Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. marts 2016
Google Oversæt

Greetings

Thank you very much for your review and as well as the time spent for writing this beautiful review.

Hope to see you soon

Thanks

Farhaan

Zub Express

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Zub Express Restaurant, kiggede også på

Flic En Flac, Riviere Noire District
Flic En Flac, Riviere Noire District
 
Flic En Flac, Riviere Noire District
Flic En Flac, Riviere Noire District
 
Flic En Flac, Riviere Noire District
Flic En Flac, Riviere Noire District
 

Har du været i Zub Express Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering