Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.441)
Filtrer anmeldelser
4.446 resultater
Medlemsvurdering
3.642
571
156
47
30
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.642
571
156
47
30
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 4.446 anmeldelser
Anmeldt 19. marts 2017

Constance Belle Mare Plage er simpelthen det bedste sted vi nogensinde har holdt ferie: 8 dage med fantastisk service, super mad og lækre faciliteter. Selv om stedet egentlig er ret stort, virker det aldrig "crowdet", fordi der er så god plads og mange steder man kan opholde sig. All Inclusive, som hedder "Cristal Package", kan varmt anbefales, da alt hvad man ellers skal købe er relativt dyrt, så i sidste ende er det nok billigere at vælge all inclusive. Så skal man slet ikke bekymre sig om hvad man bestiller af mad eller drikkevarer under vejs - eller benytter af faciliteter.

  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, bennyolesmith
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BelleMarePlage, General Manager hos Constance Belle Mare Plage, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. april 2017
Google Oversæt

Dear Guests,

Warm greetings from Constance Belle Mare Plage!

Thank you for sharing your good memories of your holidays at the Constance Belle Mare Plage on Trip Advisor.

I am glad to read that all the facilities and services available were to your convenience and that you have had a very nice holiday.

You are right about the Cristal Package which is really advantageous. Thank you for your appreciation of the entire resort experience and service provided by the team.

I trust to have the pleasure of welcoming you back soon for further memorable experience.

With sincere regards

Gert Puchtler I General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. februar 2017

Nedenstående er en list af observationer, så må læseren selv vurdere om dette er vigtigt for ham/hende:
- All inclusive - er ikke all inclusive for all restauranteur, hvilket er en smule irriterende
- Shuttle til le swing golfbane & restaurant kun hver 30 min
- Generelt dårlig information på skrift
- Lang ventetid på shuttle internt selvom bestilt per telefon
- God buffet - den bedste vi har prøvet
- Priser generelt meget høje på hvad der ikke er med i Chrystal all inclusive
- Begrænset veksling hvilket resulterede i mindre tip til det dygtige personal
- Pools ikke gode til rigtig svømning
- Gode strande
- Alt for kompliceret all in cludive med underskrift på regning - som man ofte skal vente på
- Søde tjenere, men sommetider lidt langsomme
- Gode tennis forhold
- Eksterne sælger tilladt i området og på solsengen i fjern ende
- Ingen håndklæder sidst på dagen i towel houses
- Løbet tør for burgere på Deer Hunter
- Løbet tør for BBQ spare ribs Deer Hunter 2 gange
- Deer Hunter fully booked 2 aftener i træk - så reelt er der kun adgang til buffet disse aftener
- Gode vine med i all inclusive pakke
- Musikken lukker ned kl 23 - derefter kun meget lav musik i højtaler
- Kun 2 løbebånd der virker - lidt ventetid
- Åbne badeværelse , lys og larm

Vi har prøvet en del steder og dette ligger absolut i den rigtige gode ende, men prisen er også derefter. Selvom listen kan syntes lang kunne vi sagtens finde på og komme retur da vi som helhed havde en fantastisk ferie på stedet.

  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Henrik B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BelleMarePlage, General Manager hos Constance Belle Mare Plage, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. marts 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Warm greetings from Constance Belle Mare Plage

Thank you for your review and for taking the time to share your experience following your stay at our resort.

I am most grateful to you for having given us the opportunity to serve you. Your review and points mentioned will help us to improve on our services and more so to know you better.

One of our guests mentioned that once you try Constance, it’s for ever andI sincerely wish to welcome you year on year at our resort.

With sincere regards

Gert Puchtler I General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. februar 2017 fra mobile enheder

Vi var gæster på constance belle mare i fem fantastiske dage. Fantastisk service fra det altid venlige personale. Super faciliteter der næsten alle er med i prisen. For ikke at forglemme de to meget smukke golfbaner som vi spillede skiftevis og hvor vores bags på forunderlig vis altid befandt sig det rigtige sted på det rette tidspunkt. Intet absolut intet at være utilfreds med .

Overnattede: februar 2017, rejste som par
Tak, Anne K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BelleMarePlage, General Manager hos Constance Belle Mare Plage, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. marts 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

I am extremely glad to read that you have had a splendid experience at the Constance Belle Mare Plage.

I can say that we were also lucky to have been your top choice of hotel for your holidays.

Your satisfaction is our greatest reward. Thank you once again for your excellent rating and for being our ambassador by sharing your emotions on Trip Advisor.

I look forward to welcome you for other great moments.

With sincere regards

Gert Puchlter I General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. november 2016

Fantastisk hotel, smukke omgivelser, enestående service og lækker mad - kort sagt det perfekte sted for en dejlig ferie. Mange faciliteter inkluderet i prisen. Stranden er virkelig smuk og meget badevenlig. Selv om det var fuldt booket, føltes det som om der var god plads alle steder.

  • Overnattede: november 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, hcip66
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BelleMarePlage, General Manager hos Constance Belle Mare Plage, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. december 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Greetings from Constance Belle Mare Plage.

I am delighted to read that you have had a first class holiday in Mauritius especially at our resort.

I would like to particularly thank you for your appreciation about the facilities and services

It is a great pleasure to read the appreciation of our guests for whom our ladies and gentlemen have shared their passion in which ever field they are.

I sincerely look forward to welcome you on a next visit to the Constance Belle Mare Plage.

With warm regards

Gert Puchtler I General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. oktober 2015

Dette hotel er fuldstændig enestående. Fremragende service, man fornemmer virkelig at de ansatte "arbejder for en". Meget,meget lækker mad på restauranterne, supergode pools, skøn badestrand og fantastisk udsigt og beliggenhed, lækre vine kan varmt anbefales til alle både børnefamilier, nygifte og pensionister. Vi har aldrig oplevet så stor service, venlighed og luksus på en ferie.

  • Overnattede: oktober 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Hans H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
cbmp2015, General Manager hos Constance Belle Mare Plage, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. november 2015
Google Oversæt

Dear Guests,

I would like to thank you personally for staying at our resort and more specifically for choosing the Constance Belle Mare Plage for your golf holidays.

It is great to read that all our facilities and services were to your holiday convenience.

Thank you also for having taken the time to share your experience on TripAdvisor
Your excellent rating and high recommendations are very much appreciated. We all look forward to be of service to you on a next visit our resort.

With sincere regards

Gert Puchtler
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser