Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Luxurious, great service, fun and relaxing”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Sunway Resort Hotel & Spa
Vurderet som nr. 3 ud af 50 hoteller i Petaling Jaya
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 26. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Vanessa L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.049)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.638-1.642 af 2.049 anmeldelser

Anmeldt 22. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, manish_advises
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Simon W, Manager hos Sunway Resort Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. september 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, MrsV1108
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Simon W, Manager hos Sunway Resort Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. september 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Arizonan911
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Simon W, Manager hos Sunway Resort Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. september 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, K H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Simon W, Manager hos Sunway Resort Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. september 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Petaling Jaya
0 km væk
Sunway Pyramid Hotel
Sunway Pyramid Hotel
Nr. 6 af 50 i Petaling Jaya
1.390 anmeldelser
0,5 km væk
Sunway Clio Hotel
Sunway Clio Hotel
Nr. 1 af 50 i Petaling Jaya
792 anmeldelser
5 km væk
Hilton Petaling Jaya Hotel
Hilton Petaling Jaya Hotel
Nr. 2 af 50 i Petaling Jaya
1.514 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
8,5 km væk
One World Hotel
One World Hotel
Nr. 4 af 50 i Petaling Jaya
1.199 anmeldelser
0,1 km væk
Resort Suites Hotel at Bandar Sunway
14,2 km væk
Sunway Putra Hotel
Sunway Putra Hotel
Nr. 32 af 349 i Kuala Lumpur
1.655 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sunway Resort Hotel & Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sunway Resort Hotel & Spa

Adresse: Persiaran Lagoon | Bandar Sunway, Petaling Jaya 46150, Malaysia
Telefonnummer:
Beliggenhed: Malaysia > Selangor > Petaling District > Petaling Jaya
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 3 spahotel i Petaling Jaya
Nr. 3 luksushotel i Petaling Jaya
Nr. 4 forretningshotel i Petaling Jaya
Prisområde: 765 kr.-2.465 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Sunway Resort Hotel & Spa 4*
Antal værelser: 441
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Agoda, Hotels.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Sunway Resort Hotel & Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sunway Resort Hotel And Spa
Sunway Hotel Petaling Jaya

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering