Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Love It!!!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
The Banjaran Hotsprings Retreat
Vurderet som nr. 1 ud af 63 hoteller i Ipoh
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, dynamic14
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (754)
Der er nyere anmeldelser for The Banjaran Hotsprings Retreat
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

626-630 af 754 anmeldelser

Anmeldt 30. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Sophia_amir
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Garden villa
  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, TimtamKL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TheBanjaran, Manager hos The Banjaran Hotsprings Retreat, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. november 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. november 2012
Google Oversæt

Overnattede: November 2012, rejste i forbindelse med forretninger
3  Tak, Reumann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Garden Villa will be of good choice!
  • Overnattede: August 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, Yee0808
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TheBanjaran, Manager hos The Banjaran Hotsprings Retreat, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. november 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ipoh
1.0 km væk
The Haven Resort Hotel, Ipoh – All Suites
8.3 km væk
WEIL Hotel
WEIL Hotel
Nr. 6 af 63 i Ipoh
584 anmeldelser
9.9 km væk
M Boutique Hotel, Ipoh
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.7 km væk
Lost World Hotel
Lost World Hotel
Nr. 16 af 63 i Ipoh
369 anmeldelser
7.4 km væk
Ipoh Bali Hotel
Ipoh Bali Hotel
Nr. 9 af 63 i Ipoh
116 anmeldelser
8.9 km væk
Ipoh French Hotel
Ipoh French Hotel
Nr. 5 af 63 i Ipoh
627 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Banjaran Hotsprings Retreat? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Banjaran Hotsprings Retreat

Adresse: 1 Persiaran Lagun Sunway 3, Ipoh 31150, Malaysia
Telefonnummer:
Beliggenhed: Malaysia > Perak > Kinta District > Ipoh
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 1 luksushotel i Ipoh
Nr. 1 spahotel i Ipoh
Prisområde: 1.758 kr.-4.248 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — The Banjaran Hotsprings Retreat 5*
Antal værelser: 25
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på The Banjaran Hotsprings Retreat. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Banjaran Hotsprings Retreat Hotel Ipoh

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering