Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“泉質はいいです!”
Anmeldelse af Eirakukan

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Eirakukan
Placeret som nr. 30 af 54 hoteller/ryokaner i Koriyama
Anmeldt 29. januar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, N・H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

6-10 af 34 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, 裕貴 中
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2016
Google Oversæt

Værelsestip: どの部屋も良いと思います。
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, yskta791
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2015, rejste med venner
13  Tak, Masako G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2016, rejste med venner
3  Tak, 直樹 宗
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Koriyama
Hotel Hananoyu
Nr. 6 af 54 i Koriyama
122 anmeldelser
Koriyama Station
Dormy Inn Express Koriyama
Hotel Precede Koriyama
Nr. 7 af 54 i Koriyama
68 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hotel Hamatsu
Nr. 12 af 54 i Koriyama
29 anmeldelser
Bandaiatami Onsen
Auberge Suzukane
Auberge Suzukane
Nr. 18 af 54 i Koriyama
14 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Eirakukan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Eirakukan

Adresse: 4-47 Atami Atamimachi, Koriyama 963-1309, Fukushima Prefecture
Beliggenhed: Japan > Tohoku > Fukushima Prefecture > Koriyama > Bandaiatami Onsen
Hotelstil:
Placeret som nr. 30 af 54 hoteller/ryokaner i Koriyama
Prisområde: 807 kr.-1.803 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 54
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Eirakukan. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering