Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“コスパよし!”
Anmeldelse af Miyazaki 5C's Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Miyazaki 5C's Hotel
Placeret som nr. 24 af 61 hoteller/ryokaner i Miyazaki
Anmeldt 3. oktober 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2017, rejste med venner
Tak, 812takashit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 57 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste alene
Tak, 537tatsuyam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, mazomara
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. maj 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2016, rejste alene
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Mayumi I
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste alene
Tak, 圭人 火
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Miyazaki
Ariston Hotel Miyazaki
Nr. 9 af 61 i Miyazaki
104 anmeldelser
Hotel Areaone Miyazaki
Nr. 22 af 61 i Miyazaki
69 anmeldelser
Miyazaki Station
Airline Hotel
Airline Hotel
Nr. 37 af 61 i Miyazaki
92 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hotel Marix
Nr. 20 af 61 i Miyazaki
88 anmeldelser
Hotel Marix Lagoon
Nr. 23 af 61 i Miyazaki
75 anmeldelser
Miyazaki Station
Green Rich Hotel Miyazaki
Green Rich Hotel Miyazaki
Nr. 39 af 61 i Miyazaki
43 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Miyazaki 5C's Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Miyazaki 5C's Hotel

Adresse: 2-42-1 Minamitakamatsucho, Miyazaki 880-0005, Miyazaki Prefecture
Beliggenhed: Japan > Kyushu-Okinawa > Miyazaki Prefecture > Miyazaki
Faciliteter:
Restaurant
Hotelstil:
Placeret som nr. 24 af 61 hoteller/ryokaner i Miyazaki
Prisområde: 164 kr.-525 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 96
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Miyazaki 5C's Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering