Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“出張で利用”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Toyoko Inn Kehin Kyuko Kawasaki Ekimae
Placeret som nr. 34 af 44 hoteller/ryokaner i Kawasaki
Anmeldt 5. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ちっくん1963
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (34)
Der er nyere anmeldelser for Toyoko Inn Kehin Kyuko Kawasaki Ekimae
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 34 anmeldelser

Anmeldt 27. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
1  Tak, きままな貿易風
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, てらりん2459
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2015, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, rakuchan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. marts 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016, rejste alene
Tak, amiya長野県
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Kawasaki
Kawasaki Station
Toyoko Inn Kawasaki ekimae shiyakusho-doru
Kawasaki Station
Sunroute Kawasaki
Sunroute Kawasaki
Nr. 6 af 44 i Kawasaki
164 anmeldelser
Kawasaki Station
Hotel Skycourt Kawasaki
Hotel Skycourt Kawasaki
Nr. 32 af 44 i Kawasaki
52 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Kawasaki Station
Kawasaki Hotel Park
Kawasaki Hotel Park
Nr. 18 af 44 i Kawasaki
24 anmeldelser
Kawasaki Station
Hotel Mets Kawasaki
Hotel Mets Kawasaki
Nr. 5 af 44 i Kawasaki
87 anmeldelser
Hotel Sun Royal Kawasaki
Nr. 16 af 44 i Kawasaki
55 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Toyoko Inn Kehin Kyuko Kawasaki Ekimae? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Toyoko Inn Kehin Kyuko Kawasaki Ekimae

Adresse: 24-3 Ekimae Honcho Kawasaki-ku, Kawasaki 210-0007, Kanagawa (præfektur)
Beliggenhed: Japan > Kanto (område) > Kanagawa (præfektur) > Kawasaki
Faciliteter:
Tekøkken
Hotelstil:
Placeret som nr. 34 af 44 hoteller/ryokaner i Kawasaki
Prisområde: 400 kr.-650 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Toyoko Inn Kehin Kyuko Kawasaki Ekimae 3*
Antal værelser: 72
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Toyoko Inn Kehin Kyuko Kawasaki Ekimae. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering