Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vidunderlig oplevelse i Hoi An”
Anmeldelse af Little Faifo Restaurant

Little Faifo Restaurant
nr. 38 af 1.232 Restauranter i Hoi An
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 4 $ - 22 $
Køkkener: Vietnamesisk, Moderne
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 10. juni 2019 fra mobile enheder

Rigtig dejlig oplevelse, med fantastisk betjening af Amy. Kokken Phuc havde lavet nogle dejlige starters og en fortrinlig hovedret. 3 mennesker med forret, drikke og hovedret samt en enkelt Desert kun 1.1 vnd. mio. Virkelig god oplevelse og en super pris!

Dato for besøg: juni 2019
1  Tak, kaspertherkikdsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
YenN312, Restaurant Manager hos Little Faifo Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2019
Google Oversæt

Dear kaspertherkikdsen,
Thank you for giving us such an amazing review on TripAdvisor .On behalf of Amy ,chef Phuc and all colleague, we would like to thank you so much for choosing LITTLE FAIFO Restaurant Managed by Little Hoi An Group for your meals. Your satisfaction is the motivation for us to keep working hard and offer the best service and experience in Hoi An. You are always welcome back at Little Faifo Restaurant and we hope to see you soon!
Kind Regards
Yen Nguyen
Restaurant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (736)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 736 anmeldelser

Anmeldt 24. december 2018 fra mobile enheder

Hyggeligt sted med god betjening især Moon var meget behjælpelig.
Gode billige cocktails.
God beliggenhed

Dato for besøg: december 2018
Tak, Per M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
YenN312, Restaurant Manager hos Little Faifo Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. december 2018
Google Oversæt

Dear Per M,
Warm Greetings from LITTLE FAIFO Restaurant Managed by Little Hoi An Group
We highly appreciate your detailed review of Little Faifo restaurant. Thank you for your kind words that mean a lot to all of the team. We hope we could meet you again during your stay in Hoi An.
Kind Regards
Yen Nguyen
Restaurant Manager
LITTLE FAIFO Restaurant Hoi An

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. juli 2018 fra mobile enheder

Tak for et dejligt måltid med god betjening.
Tak til Emily for gode råd om byen

Beliggenhed ligger lige ved en stille og rolig gade

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Nichlas L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 fra mobile enheder

Middelmådig mad. I en god lokation. Super service - de skænker vand i vinglas! Der var en dame der bad om en anmeldelse, så derfor denne anmeldelse. Men Lisa og Emily, og tjeneren var sød, og hældte en masse vand op til os.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, nikolajaarestrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018 fra mobile enheder

Restauranten ligger fantastisk i den mere rolige ende af nguyen thai hoc. Vi reserverede bord på balkonen aftenen før, hvilket absolut er anbefalelsesværdigt.
Lækker mad, ekstremt hyggelige omgivelser og hurtig/ opmærksom betjening.
Vi fik 2 forretter, 2 hovedretter, dessert samt drikkevarer for 1,3 mio Dong.
5 stjerner herfra.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, mariaeberhard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Little Faifo Restaurant, kiggede også på

 
Hoi An, Quang Nam Province
Hoi An, Quang Nam Province
 

Har du været i Little Faifo Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering