Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk ”
Anmeldelse af Hong Phuc 2

Hong Phuc 2
nr. 41 af 1.232 Restauranter i Hoi An
Køkkener: Vietnamesisk
Spisemuligheder: Aftensmad
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad
Anmeldt 19. juli 2019 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad, både vietnamesisk og pizza.. personalet er helt i top og det samme er deres cocktails i en bowle

Dato for besøg: juli 2019
Tak, Nomad307703
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.494)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 2.494 anmeldelser

Anmeldt 2. marts 2019 fra mobile enheder

Fint sted, ligger centralt i Hoi An, maden fejlede intet, og personalet var venligt. Vender helt sikkert tilbage!

Dato for besøg: marts 2019
Tak, O2396LSomarz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linhn883, Chủ sở hữu hos Hong Phuc 2, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. marts 2019
Google Oversæt

Dear O2396L Somaiz

Thank you for writing a great feedback!

We are delighted that you not only enjoy the food but also the space and service that we offer at Hong Phuc 2 Restaurant.

For our purposes of being the best restaurant in Hoi An, we always try our best to satisfy our customers by reading all the feedback from our customers and using it. To improve the whole team encourage to keep up the good work! So, your rating is one that is very valuable to us.

We hope to see you again soon!
Best regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. oktober 2018 fra mobile enheder

Vi besøgte stedet da det var godt anmeldt på Tripadvisor. Jeg tror dog at de gode anmeldelser skyldes billige drinks, for maden var på ingen måde anbefalelsesværdig. Servicen var sløj og de var længe om at servere maden. Jeg fik Hoi Anns special ret “pandekager” og disse var meget olierede og ikke særligt gode. Min mand fik en clubsandwich, som ikke havde meget med en clubsandwich at gøre og kødet var sejt.

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, EliseMoller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 fra mobile enheder

Bestilte signaturret med kammuslinger. God smag, men ris var ikke gennemkogte og der manglede helt enkelt nogle grøntsager. Hverken udførsel eller indhold havde kvalitet af signaturret.

De forrige par vi overtog bordet fra blev stort set vaffet ud og jeg insistere på at overtage bordet før de faktisk var gået.

Men de serverer store bøtter af alkohol. Måske er det dem der taler i andre anmeldelser. Ved sgunte..

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, Styrvolt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 fra mobile enheder

Kan varmt anbefales. Maden smager skønt og personalet er søde og serviceminded.
Specielt specialiteten "snapper" er rigtig lækker. :)

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Mette P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Hong Phuc 2, kiggede også på

 
Hoi An, Quang Nam Province
 
Hoi An, Quang Nam Province
Hoi An, Quang Nam Province
 

Har du været i Hong Phuc 2? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering